Uzsokiban muszáj 4 éjszakát bent lenni szülés után vagy ha akar valaki akkor haza lehet jönni 3 éj után is?
Én ott szültem tavaly és az egyik szobatársam nagyon menni akart, de nem engedték. Pedig semmi baja nem volt. Szóval ami a honlapon fent van , hogy ha délelőtt v délután szültál meddig kell maradnod - addig kell. :)
A főorvost meggyőzni szerintem nem lehet, elég szigorúan veszi dolgokat - de nagyon-nagyon normális, mint ott mindenki.
A kórház nem börtön és nem hatóság.Akkor mész el, amikor akarsz a babával együtt. Persze nemigen szeretik az ilyet a kórházban, mert pénztől esnek el így. Ezért próbálják az anyukákat minden módon visszatartani.
Én az Istvánban szültem, nem vártam ki a három napot, jöttem haza a babával együtt. Persze nem tetszett nekik, engem is zsaroltak ezerrel, de nem tudtak. Kérdező, ha nem akarsz maradni fogd a babát és menj haza. Felnőtt ember vagy.
Köszi a válaszokat!
Csak azért "fura" nekem, mert a legtöbb kórházban Bp-en (pl. dél-pesti, sote, péterfy) elég 3 éjszakát bent maradni, ha nincs semmi gond a babával, a kórház ennyi idő után már megkapja a pénzt a szülés után.
Az uzsokiban meg alapból 4-et kell. Nekem már van egy kétévesem is itthon, így ha nincs gond 3 nap alatt haza szeretnék jönni, így valószínű inkább olyan kórházat keresek, ahol elég a 3 éj.
Sziasztok!
Engem is ez az egy dolog "tart vissza" a 3. babámnál az Uzsokival szemben, hogy szigorúan betartatják a 4 napot.
A 2. babámmal maximálisan minden rendben volt, beindult a tejem, hízni is kezdett, szép nagy súlyú volt, aki nem sárgult be, de akár hogy kértem szépen nem jöhettünk haza - pedig nekem is hiányzott már nagyon a nagyfiam.
Azért ki lehetett bírni, tényleg maximálisan a baba érdekeit nézik ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!