Akinek szülés előtt gyarabban volt széklete, akár hasmenése is. Hány nappal a szülés előtt jelentkezett?
Szerda óta naponta több alkalommal is kell kakilnom. Van, amikor ilyen hasmenés jellegű, de általában normál állagú a székletem. Nem tudok rájönni, hogy csak a szülés előtti tisztulásról van-e szó vagy benyeltem valami vírust?
37 hetes vagyok
Szia!
Nekem szülés előtt talán 1héttel volt 3-4napig laza székletem, nagyon ingerült, türelmetlen is voltam, sőt még kicsi hányingerem is volt! Aztán mintha elvágták volna és teljes lelki nyugalom volt rajtam szülés előtt 3nappal, ebbe ugye a szülés napja is beletartozott! A szülés napján nagyon nagyon lusta voltam, pedig ez rám egyáltalán nem jellemző! Abszolút semmit nem csináltam, se takarítás, se semmi, még a mosogatógépbe se ki se be nem pakoltam! Egész nap henyéltem! Este elfolyt a magzatvíz teljesen váratlanul! :D Nagyon okos volt a szervezetem, raktározta az energiát estére! :))) Szerintem elképzelhető, h ez már tisztulás! Én is 37hetes voltam akkor! 38+4napra szültem! :) Könnyű szülést és jó babázást majd neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!