39+2 hkm vagyok de még mindig nagyon fent van a pocakom. Szülés előtt hány nappal ékelődik be a pici?
figyelj.
lehet hogy csak te érzed hogy fent van.
én is azt hittem, aztán kiderült hogy nagyon is lent van, csak én nem tudtam betájolni.
ilyenkor már lazán illeszkedik a kis feje a szülőcsatornába,
de ez sem mérvadó mikor születik meg.
de egyébként miért nem kérdezed meg a dokidat aki végzi a terhesgondozást ha valami kérdésed van?
itt ezer féle választ kapsz, biztosat a doki tud mondani.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
ezt olvasd elnyugtatásképp !!
egyetlen válaszolód
Hehhh...
Nos, egyik szukesemnel sem ekelodott be a baba, viszont a fajasok alatt azt kellett csinalnom, hogy 3 fajast a jobb, 3 fajast a bal oldalamra fekve kellett megvarnom, hogy jojjon lejjebb a baba. A szuloagyon, kitolas kozben is ki tudta meg mozditani a fejet a doki. Megis kibujt valahogy mindketto, ki is tagultam rendesen. Nem csak a nyomas, hanem a hormonok is tagitjak a mehszajat. Nem volt gond, minketto gyorsan megszuletett.
Én is 37 hetesvagyok,nekem is be van ékelődveafeje,érzem,mert második baba...
Viszontnincs lejjebb ahasam!
Az első lányom 61 cm-vel született!mikor bementünk a kórházba 3 perces fájásokkal,kiröhögtek,mit akarok én,annyira fentvan ahasam,hogy én tuti nem szülök...3 órára rámegvolt a lányom,csak olyan hosszú volt,hogy még mikor a magzatvízelfolyt akkor is a gyomromban volt a feneke...ÉS egycm-vel sem ment lejebb a feneke...A szülésznőm akkor hitte el amit a dokim mondott,hogy nagyon hosszú babát várunk!:)
39+4-re született Ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!