6 nappal a szülés előtt teljesen zárt méhszáj, jóslók vannak, néha-néha nagyon fájdalmasak. Mennyi az esélye, hogy megindul magától a kiírt időpontig?
Na, ezt nem lehet tudni.
Én túlhordtam ilyen adatokkal, de valakinek meg egyik napról a másikra kinyílik a méhszáj és hopp már meg is van a baba.
Mondjuk nekem mikor már a 10nap hordtam túl, akkor sem nyíltam ki és fájások sem jelentkeztek, mikor megidították, akkor sem nyíltak, csak persze fájásaim voltak. 9órát szenvedtem, és utána megcsászároztak. De te még remélhetsz, mikor még a kiírt sem jött el.
Szép szülést kívánok:-)
nekem 10 nap van még, én is nagyon türelmetlen vagyok, főleg, mert óriási a hasam és a héten 3,5 kilóra mérték a "picurt" :P hátha a hidegfront megindítja, én ebben bízok
amúgy én ujjnyira nyitva vagyok már, úgyhogy reménykedem :)
nálunk is csak 10 nap túlhordás után indítanak leghamarabb, ha amúgy minden rendben van
este már azt hittem szülünk, annyira fájt, menstruációs görcs szerűen órákig hullámokban, a derekam is meg a hasam is, de aztán lefeküdtünk aludni és reggelre semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!