Szülők, megengednétek a 16 éves gyereketeknek, hogy szerezzen egy vízipipát? (írnátok érveket is? )
Nem engedném, mert majdnem olyan káros, mint a sima dohány.
Egy gyerek (felnőtt se) ne mérgezze magát.
Meg. Nekem anno nem engedték meg, helyette inkább cigit vettem, azt el tudtam dugni.
Inkább felügyelet mellett, normális körülmények között vízipipázzon, mint másnál, valami ócska sz@rt használjon, esetleg cigizzen.
A víz szinte minden káros anyagot megszűr. Ha még így is "sok" neked, nézz utána Shiazo-nak. Sokkal kevésbé káros vízipipázási alternatíva.
ha már abban a kórban van hogy inkább közelebb van a 17hez akkor nagy valószínűséggel igen de ha csak nemrég töltötte be a 16ot akkor nem, alapjában véve mint minden dohányzási forma így nyilván a vizipipa is káros az egészségre nézve a víz amit tud a tőle telhetőt megteszik de a szerves anyagokat sajnos nem képes megszűrni (nikotin,benzol) vagyis nem eleget ugyanis ezekből az összetevőkből nagyon kis mennyiségek oldódnak a vízben a link amit küldtem a szervetlen vegyületek részletezi, hogy igazából a vizipipa mennyire káros azt senki nem tudja a WHO szerint több benne a nikotin,kátrány,melegebb a füstje, több káros anyagot tartalmaz, a vizipipások szerint kevésbé ártalmasabb a ciginél, a nagy igazság az hogy mint oly sok dologba ebbe is a pénz jócskán beleszól a dohányipar félti a piacát mert a vizipipa egyre nagyobb teret hódít ( a dolgok állása alapján nem igen vált ki olyan függőséget mint a cigaretta) ezért gondolom megkenték a megfelelő embereket némi "apróval" és terjesztik a vizipipa károsabb hatásait ha beírod a keresőbe az ellenérvek szinte mindegyikében megtalálod hogy arra hivatkoznak hogy kábítószereket szívtak belőle, jó nyilván dohány helyett ezt is lehet bele tenni de ez egyrészt illegális másrészt a pipások 98% dohánnyal vagy ásvánnyal használja, azt viszont elfelejtik megemlíteni hogy a vizipipa dohányt régen szárított gyógynövények és méz keverékével állították elő, azért ez elgondolkodtató tulajdonképpen ha megfelelő tudományos burokba csomagolják az egyszerű állampolgárral bármit bekajáltathatnak, a vizipipa úgy a legkárosabb amikor dohánnyal használják és nem természetes szénnel az öngyulladó szenek már át vannak itatva gyújtó folyadékokkal a természetes szenek kevésbé ártalmasak értelem szerűen senki nem akar gyújtó folyadékok gőzeit szívni, léteznek herbal dohányok is amik nem tartalmaznak nikotint továbbá ásványok amik hevítésével a kristályokban tárolt aromák öltenek légnemű halmaz állapotot és jutnak el a használóhoz de az ásvány sem tartalmaz nikotint viszont glicerint többet mint a dohány a glicerin egy ártalmatlan szerves vegyület nincsen is veszélyességi besorolása bármelyik patikában lehet kapni és netről is könnyen beszerezhető száraz dohányok javítására is használják, ásványok esetén amit beszív az vízgőz jellegű a glicerinből ugyanis vízgőz is keletkezik, és csatlakoznék az előttem szólóhoz ha annyira megvan indulva érte max 2 havonta egyszer mértékletes használat esetén nem jelent veszélyt és így ellenőrizni is tudod, kátrányt nem juttat a szervezetébe általános tévhit hogy a vizipipában a dohány ég és kátrányt is szívunk be a füstel pedig a vizipipában a dohány és az ásványt is az izzó szén csak hevíti papír meg egyáltalán nem ég, ami ami kátrányt okozná ezt a dohányok dobozán fel is tüntetik tar=kátrány=0,0% én a helyedben ásvánnyal engedélyezném dohánnyal csak nikotin szűrők jelenlétében vagy a legjobb a sultana-med amiről videót is találsz a legnagyobb video megosztó portálon , a szűrőkről itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!