Minimum 4 gyermekes édesanyák! Ti hogyan, mennyi idő alatt és hányadik terhességi héten szültétek meg gyermeketeket?
1, 40.hét lány császár
2, 41.hét lány császár
3, 39.hét lány császár
4, 38.hét lány császár
5, 38.hét fiú hüvelyi úton
Húúú..első :) 4lány után jól jött egy kispasi, nem?:)
Off: Neked hogy hogy engedtek 4 császárt és még utána egy rendes szülést? :O
1. 39+4 császár-kislány
2. 40+1 császár-kisfiú
3-4. 36+5 császár-2 kisfiú
Szeretnék még egy babát, de a dokim nem vállalja a 4. császárt. Természetes szülét már a 3.nál sem engedte :(
Első vagyok!
Köszönöm a gratulációkat!Igen nagyon jól jött már a lányok után a kisfiú. Kicsit fura volt, az elején mindig azt mondtuk neki kislányom, na meg pelenkázások alkalmával is volt, hogy meglepődtem. Szokatlan volt. Szerintem azért engedték, mert a lányok után 10 évvel jött a fiam. Bár a 4 császárral sem volt senkinek semmi gondja. Azt majdnem elfelejtettem, hogy soha nem volt fogadott dokim. De már több gyerkőc nem lesz!!!
1. 37. hét spontán-hüvelyi szülés, kislány
2. 39. hét - " -, kisfiú
3. 38. hét - " -, kislány
4. 40. hét - " -, kisfiú.
Nagyon szerencsésnek tudhatom magam, hogy mind a négy simán, komplikációmentesen jött a világra :) no de a terhességeket végig izgultunk, de az egy más téma. A legfontosabb, hogy egészségesek!!
1.lány sima 3750 56 cm 40.hét
2.lány sima 3350 55 cm 38.hét
3.fiú sima 4300 58 cm. napra pontosan
4 fiú sima 4300 62 cm 4 nappal túl elíndították a mérete miatt.
1. 38+2 nap elfolyt a magzatvíz, spontán 3350gramm kisfiú
2. 38+2 nap indították, spontán, 4550 gramm kislány
3. 36+3 nap, császár 4250 gramm kisfiú
4. jelenleg 33 hetes kismama vagyok, most mértek babának 2600 grammot és kislány lesz
Az utolsó válaszadónak is köszönöm! Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Én a 36. hétben járok 4. gyermekemmel, nagyon várom már, hogy megszülessen! Tudniillik fiam még nincs! Így hát érthető az izgalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!