Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Mi volt a véleménye...

Anyukák! Mi volt a véleménye a férjeteknek, párotoknak a szülés előtt és után magáról a szülésről? Esetleg akinél apás szülés volt változott-e a férj véleménye a szülésről?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom a férfi ismerősöktől is, hogy nem lehet az olyan nagy dolog,a nők lihegik túl az egészet,sajnáltatják magukat,nem bírjàk a fájdalmat...iszonyatosan dühít az efféle vélemény.

Párotok ,ismerőseitek hogy vélekednek róla?

2014. márc. 17. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rossz a link.
2014. márc. 18. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Eleinte nem akart bejönni párom, merthogy milyen undi, véres lesz, és úristen, ő be nem jön. Aztán végül mégis úgy döntött, hogy bejön. Reggel fél5kor volt burokrepesztés, párom fél8ra ért be. A fájásaim csak ókor jöttek fél9ig, poénkodtunk is, hogy hát miért mondja mndenki, hogy a szülés milyen fájdalmas. Kiderült, hogy fájásgyengeségem volt, ezért kaptam oxit. Na, onnantól nem poénkodtunk. Rettentően örültem, hogy ott van velem. Szét nyúztam, de nem bánta. Végig ott állt mellettem. Lényegében 4 óra alatt meglett a kislányunk.

Utána mondta, hogy milyen ügyes voltam, és hogy milyen jól tűrtem.

Ő is és én is sokkal rosszabbra számítottunk. Ő a kitolási szakasznál számított sokkal rosszabbra, én meg úgy az egész alatt. Szerencsére nagyon jó élmény maradt mindkettőnknek a szülés. És eszébe nem jutna olyat mondani, hogy túl lihegtem a vajúdást, vagy hogy sajnáltattam magam, amikor sírtam a fájdalomtól.

2014. márc. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!