Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tényleg nem lehet...

Szülés után tényleg nem lehet benn a férj?

Figyelt kérdés

arra gondolok, hogy vége a szülésnek, akkor 2 óra 'őrző', és utána gyerekágyas szoba, oda nem jöhet be a férj?

Vagy hogy működik?

ha nem jöhet be, akkor ott fekszek egyedül napokig?

vagy lehet kérni olyan szobát, ahol végig ott lehet, ergo "beköltözhet" mellém?

még nem vagyok terhes, csak érdeklődöm :)

2013. jan. 30. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden kórház más, általánosságban nem lehet erre válaszolni.
2013. jan. 30. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez kórház függő, hogy hol mik a helyi szokások.

Ha minden komplikáció mentes, akkor a szülőszobán két óra megfigyelési időben együtt vagytok hármasban, ez a legtöbb helyen így van.

Ahol én szültem (Bp. Szent Imre), ott átkísért a férjem szülés után a gyerekágyra, betoltuk a babát, segített kicsomagolni, elrendezkedni, aztán haza ment. (Többedik gyerekeknél ő volt a nagyokkal ezidő alatt, szóval nem is igen ért volna velem lenni)

A látogatókhoz nekem kellett kimenni, és kettesben voltam a babával + a szobatárs(akk)al, ha volt(ak).

És csak 3 nap az egész, elröppen gyorsan.

Ha tudsz és akarsz, és szabad, amikor szültél, akkor kérhetsz VIP szobát, az egy ágyas és bármikor bemehetnek hozzád. (Talán 10000/nap)

2013. jan. 30. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Ahol van VIP szoba, ott bármeddig veled lehet. Ez nálunk 10ezer Ft/éjszaka. Viszont ha nincs szabad VIP szoba akkor megpróbálnak betenni sima egyágyasba, de akkor csak látogatási időben mehetnek be. Amúgy attól függ mikor szülsz. Ha pont úgy jön ki, hogy a 2 órás megfigyelés után pont látogatás van, akkor bemehetnek amíg a látogatási idő tart, ez sajnos nagyon kevés, nálunk csak 3 óra :(. De ha mondjuk éjjel tolnak ki, akkor nem mehet be senki.
2013. jan. 30. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a Jászberényi Kórházban alapítványi szobában voltam, a férjem is bent aludt velem, a látogatók bármikor bejöhettek, a babát is megnézhették (egyébként az előtérbe kellett volna kimenni, a babát csak ablakon keresztül láthatták volna napi 1 órában).

Ez viszont pénzbe került, 10.000 forint/éjszaka volt tavaly.

2013. jan. 30. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi

sejtettem hogy ez is fizetéses dolog...

de elvileg azért nem lehet, csak üvegen keresztül nézni a babát, nehogy vmi bacit elkapjon... ha fizetek 10ezret/éjszaka, akkor már a baba is immunis lesz a dolgokra... vicces.. :/

köszi

2013. jan. 30. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz immúnis, de akkor csak a Te felelősséged, hogy kit engedsz oda a babádhoz, míg ha másokkal vagy egy szobában, akkor mások gyerekét is összefertőzi pl. a férjed, ha éppen beteg.
2013. jan. 30. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is kórház függő! A férjem végig bent volt a szülésnél és olyan szobánk volt ( persze nem kevés pénzért), hogy végig velem lehetett meg a lányunkkal. Még ott is aludhatott velünk. Most ezt nem játszuk el, mert az lett a vége, hogy ő alig aludt valamit, mert a nővérek ki be jártak, a kislányunk meg hajnal egyik mocorgott,a végén kértük vigyék el, mert kissé hulla voltam 20 órás vajúdás után. Most ők itthon fogják várni a kistesót, de nagyon jó érzés volt, hogy végig velem volt még szülés után is.
2013. jan. 31. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!