Szülés után tényleg nem lehet benn a férj?
arra gondolok, hogy vége a szülésnek, akkor 2 óra 'őrző', és utána gyerekágyas szoba, oda nem jöhet be a férj?
Vagy hogy működik?
ha nem jöhet be, akkor ott fekszek egyedül napokig?
vagy lehet kérni olyan szobát, ahol végig ott lehet, ergo "beköltözhet" mellém?
még nem vagyok terhes, csak érdeklődöm :)
Ez kórház függő, hogy hol mik a helyi szokások.
Ha minden komplikáció mentes, akkor a szülőszobán két óra megfigyelési időben együtt vagytok hármasban, ez a legtöbb helyen így van.
Ahol én szültem (Bp. Szent Imre), ott átkísért a férjem szülés után a gyerekágyra, betoltuk a babát, segített kicsomagolni, elrendezkedni, aztán haza ment. (Többedik gyerekeknél ő volt a nagyokkal ezidő alatt, szóval nem is igen ért volna velem lenni)
A látogatókhoz nekem kellett kimenni, és kettesben voltam a babával + a szobatárs(akk)al, ha volt(ak).
És csak 3 nap az egész, elröppen gyorsan.
Ha tudsz és akarsz, és szabad, amikor szültél, akkor kérhetsz VIP szobát, az egy ágyas és bármikor bemehetnek hozzád. (Talán 10000/nap)
Én a Jászberényi Kórházban alapítványi szobában voltam, a férjem is bent aludt velem, a látogatók bármikor bejöhettek, a babát is megnézhették (egyébként az előtérbe kellett volna kimenni, a babát csak ablakon keresztül láthatták volna napi 1 órában).
Ez viszont pénzbe került, 10.000 forint/éjszaka volt tavaly.
köszi
sejtettem hogy ez is fizetéses dolog...
de elvileg azért nem lehet, csak üvegen keresztül nézni a babát, nehogy vmi bacit elkapjon... ha fizetek 10ezret/éjszaka, akkor már a baba is immunis lesz a dolgokra... vicces.. :/
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!