Miért van ez így? Ti szerintetek ez "jó"?
Előre hangsúlyozom, h nem provokálni szeretnék...csak felmerült bennem egy kérdés kapcsán, mikor is az volt, h terhes anyuka kérdezte, h hogyan készüljön a szülésre, és vki leírta, hogy így meg úgy...És tegyen a fagyasztóba ételeket....
Hát én ezen ki tudok akadni, ne haragudjatok, lehet rosszul vagyok bekötve...Nem ez az első, ahol olvasom....
De én pl. konkrétan sosem nem is gondoltam ilyenre, még a 2. terhességemnél se...
No és a másik. Hát milyen férfi az, aki egy valamirevaló pörköltet vagy paprikáskrumplit nem tud összedobni? Még majd külön fagyasztózzak kajákat, h legyen mit ennie a családomnak, éhen ne haljanak, míg 3 napig a kórházban vagyok?...ohó, persze, van olaj, meg minden hozzávaló, két kis kezecskéje, otthon van, min. egy sajtostésztát tud főzni!!:)) Vagy ha tegyük fel nincs otthon, akkor rokon van helyette, hát csak nem férfi, akkor vagy az anyós vagy az anyukája az illetőnek...
Nemár...Akkor rendelt volna inkább pizzát, igen kicsik és kevesek ezek a mélyhűtöttek....:D
Én, komolyan mondom, egyszer odaállítottam magam mellé, és megmutattam, hogy kell pl. bolonyait csinálni. Ha nagyon rá lenne szorulva, meg tudná csinálni...de mondjuk őneki egy lecsó sem okoz gondot pl....:)
Az én férjem nem halna éhen egyedül sem, meg tud csinálni alapvető ételeket. De amikor én bent voltam, akkor nem főzött magára. Meg eleve, minek? Vett valahol kaját nap közben, vagy evett melóban. Én nem főztem előre semmit, nem láttam értelmét.
De: van olyan férfi, aki ezt igényli, és ha a feleségnek nem okoz gondot, akkor miért ne csinálná meg? Elvégre egy pár, segítik egymást.
Első vagyok.
Jó, akkor igazad van: minden bizonnyal meg tudná csinálni, de nem akarja. Én is át tudnám húzni az ágyat, meg ki tudnám pucolni a madárkalitkát, nem csinálom, mert ez az ő feladata.
Nem baj az, ha egy férfi főz, apukám is nagyon ügyes, szoktunk recepteket is cserélni. :) A férjem nem. Ettől nem lesz kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!