Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen ételt ennétek szülés...

Milyen ételt ennétek szülés előtti este, ha tudnátok előre, hogy jól kell laknotok, mert másnap nem ehettek?

Figyelt kérdés

41 hetes kismama vagyok. Holnap reggel indított szülésem lesz, ma este be kell feküdnöm. Azt mondták, ma még nyugodtan vacsorázzak rendesen. De reggeltől már biztosan nem hagyják majd, hogy egyek. Mostanában hamar megéhezem, és jellemző, hogy ez késő este tör rám, ill. hajnalban is sokszor szinte mardos a gyomrom az éhségtől. Szeretnék ma a befekvés előtt jól megvacsizni, vmi olyasmit enni, ami jó laktató, telítő, és nem éhezik meg utána hamar az ember. Tudom, hogy egy egész napig úgysem bírom ki azzal:) Csak legalább ne éhségre keljek. Na meg az energia is kelleni fog holnap!

Mit ajánlanátok?

Köszönöm a segítségetek!

2014. márc. 16. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
persze itt nem a hízásról van szó!!! :) Szóval tésztát tuti nem ennék főleg ha fehér!!!!
2014. márc. 16. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
:) nekem is indítás volt a 40+6. napon, de hazajöhettem és reggel 6-ra kellett visszamennem. Este elmentünk egy étterembe és egy utolsó kettesben töltött nagy pocakos vacsi volt a legjobb pizzériában, teraszon, 1 pohár borral, sétával. Reggel ég megittam 5kor a koffeinmentes tejeskávémat és irány a szülésznőmért, majd a kórház. Szőlőcukrot ehettem és ihattam is, és délben elrágcsálhattam 2 kekszet :) 5kor császár lett, mert fájásom sem volt.
2014. márc. 16. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Lasagne?
2014. márc. 16. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!