Milyen ételt ennétek szülés előtti este, ha tudnátok előre, hogy jól kell laknotok, mert másnap nem ehettek?
41 hetes kismama vagyok. Holnap reggel indított szülésem lesz, ma este be kell feküdnöm. Azt mondták, ma még nyugodtan vacsorázzak rendesen. De reggeltől már biztosan nem hagyják majd, hogy egyek. Mostanában hamar megéhezem, és jellemző, hogy ez késő este tör rám, ill. hajnalban is sokszor szinte mardos a gyomrom az éhségtől. Szeretnék ma a befekvés előtt jól megvacsizni, vmi olyasmit enni, ami jó laktató, telítő, és nem éhezik meg utána hamar az ember. Tudom, hogy egy egész napig úgysem bírom ki azzal:) Csak legalább ne éhségre keljek. Na meg az energia is kelleni fog holnap!
Mit ajánlanátok?
Köszönöm a segítségetek!
Szerintem az adrenalintól ami elönt majd holnap a szülés miatt úgysem az ehsegen fog járni az eszed. Hidd el, nem leszel éhes! :-)
Könnyű es gyors szülést kívánok!!!
Én toxémiával már kórházban feküdtem a szülésem előtt. Viszont nem indítottak azonnal, hanem várták szépen, hogy mi lesz. Így a szülésem előtt már 3 nappal tulajdonképpen este 6 után már semmit nem ehettem. Így volt ez azon a napon is, amikor szültem, este 6-kor ettem egy nagy szelet pizzát, este 10-kor kerültem be a szülőszobára és éjjel 3-kor született meg a kisfiam császármetszéssel.
És ezt komolyan mondom, hogy az evés volt az utolsó dolog, ami a fejemben járt!:) Sőt, szülés utáni napon szerintem semmit nem ettem, csak másnap, viszont akkor sem volt valami nagy étvágyam, épphogy csipegettem.
Köszönöm szépen!
Igen-igen, sejtem, h nem ez fog legfőképpen a fejemben járni, de azért ma este még lehet, h rám jönne majd...És hát már csak az energia szükséglet miatt is tudatosan tele kellene raknom a pocit.
Nagyon köszi, és jöhetnek még válaszok!;)
"Melyek a gyorsan felszívódó szénhidrátok? Nos, az egyszerűség kedvéért sorolj ide mindent, amiben cukor és/vagy fehér liszt van! Tudom, a fehér liszt bizony fájdalmas lehet, de hát ez van, nem véletlenül mondjuk annyiszor, hogy NE!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!