Nem vitát akarok kezdeményezni. Nekem ez egyszerűen megüti a fülemet, zavar. Kíváncsi vagyok, más is van-e ezzel így.
Nem arra gondolok, hogy vannak császárosok, akik vajúdtak többet-kevesebbet - szóval éreztek fájdalmakat -, csak tágulás ill. egyéb okok miatt megcsászározták őket, meg nem is arra gondolok, hogy az ember utána kiszolgáltatott állapotban van, mert annyira fáj a sebe (megjegyzem én is olyan állapotban voltam a gátsebem miatt, annyira fájt hetekig). Egyszerűen annyi a kérdésem: szült az, akit műtöttek?
Nem értitek szerintem. Még mindig az a baj, hogy a császárosok itt azért szállnak vitába, mert úgy érzik, hogy meg kell védeinük magukat. Nem, nem kell, senki nem vitatja hogy nekik könnyű, egyszerűen én (is) úgy gondolom, hogy a hagyományos módon nem szültek, hanem műtét után kivették belőlük a gyereket. Nekik ezt dobta a gép, nekünk meg a másikat, de egyikünk sem jobb ezért a másiknál, ez jutott.Én egyetértek a kérdezővel, és az érvelésével is tudok azonosulni, és szerintem ő sem vekengene ezen a témán, ha nem sértődne be teljesen alaptalanul minden második császáros , és nem akarná meggyőzni az igazáról, és nem kezdene el személyeskedni. Szerintem normális hangnemben tette fel a kérdést, és tényleg nem bántott meg senkit. Szimplán elég lenne csak tudomásul venni, hogy van másik vélemény.
2014. márc. 11. 17:01
32/36 anonim válasza:
"Szimplán elég lenne csak tudomásul venni, hogy van másik vélemény."
Így van. A kérdező véleményt kérdezett, majd kapott jó párat. Na ezeket illene elfogania és nem itt agonizálni, mert nem olyan válaszokat kapott, amire számított.
2014. márc. 11. 17:29
33/36 anonim válasza:
Ha tudod a szülés szót definiálni akkor megvan a válasz. Ha ugy definiálod hogy gyermeket világra hozni akkor igen.
Én nem vagyok császáros. Mégis a stílus, amiben tálalod, kérdező, az bántó. Szerintem jogos lenne a sértődés is, bár én olyat nem olvastam a válaszok közt.
2014. márc. 11. 18:39
35/36 anonim válasza:
Sürgősségi császáros friss anyuka vagyok és mondjuk azt,hogy elfogadom a véleményed,viszont szeretném megkérdezni,hogy szerinted hogy kéne válaszoljak - szomszedok,nem közeli ismerősök - kérdéseire,amikor megkérdik,hogy mikor született, hány kilóval született a gyerek? Kezdjem el magyarázni,hogy 3500 g volt, de nem született,hanem kioperálták belőlem. Nem hiszem,hogy ez másra tartozna,mint ahogy a természetesen szülők srm kezdik ecsetelni,hogy mikor hány ujjnyira tágultak. Bántja vagy nem bántja a füled, rövidebb és magyarázat mentesebb azt válaszolnom,hogy " májusban született 3500 grammal.
2014. márc. 11. 21:16
36/36 anonim válasza:
:) ja,és a hivatalos dokumentumok " születés helye és ideje" kezdetű rubrikák sem helyesek akkor,mert hát,nem született az a gyerek...Majd ezentúl zárójelben megjegyzem,hogy " kioperálás helye és ideje"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!