Volt valakinek hasonlo és mégis pikk pakk meglett a baba inditás nélkül?
38+4hetes vagyok. sűrün érzek kellemetlen mensi szerü fájdogálást a hasam aljában illetve néha gyomortol lefelé egy erős görcsöt. Fáj a derekam sokat, dagad a kezem lábom,mintha az arcom os püffettebb lenne. Rettenetesen fáradt vagyok.
De a ctg semmit nem mutat,tök zárt vagyok ,jo a vérnyomasom vizelet negativ.
Érzem hogy nyom a baba feje pisilni alig tudok.
Valoszinű inditani kell majd? Az orvosom jövőhéten vár h megbeszéljük a tulhordást. Tudom még sok idő van és nem lehet előre tudni de volt valaki hasonlo helyzetben és mégis magatol indult a szülés ?
Néha ugy érzem hülyének néznek a tök sima ctgvel mikor a fájdalmakrol beszélek. Méhszájvizsgálat is több mint egy hete volt. Már kezdek aggodni hogy nagyon hosszu vajjudás lesz inditással tulhordva. Valami ötlet vagy egy pár jo sztori jol jönne. Előre is köszi.
Hétfőn iditanak oxival. Ha addig nem akar valami beindulni. Bar most eléggé ugy érzem hogy egész éjjel A spárgát gyakoroltam. No de ez a gyerek megvarja az oxit sztem.
Addig pihenek. ennyit tehetek. ja meg sétalgatok lépcsőzgetek hátha.......a remény hal meg utoljára...
24.én 14.09kor megszületett. Császármetszéssel.:(
Az oxi sem segitett.3órán át csepegett már eléggé szenvedtem a szülőágyon, végig fekve,de sajnos nem eléggé. Fájásgyengeség és elhúzodo tágulási szakasz 9nap tulhordással. Nem vártak tovább. De itt vagyunk egészségesen,50 cm és 3570g születési sullyal. Köszönöm a drukkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!