Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek hasonlo és...

Volt valakinek hasonlo és mégis pikk pakk meglett a baba inditás nélkül?

Figyelt kérdés

38+4hetes vagyok. sűrün érzek kellemetlen mensi szerü fájdogálást a hasam aljában illetve néha gyomortol lefelé egy erős görcsöt. Fáj a derekam sokat, dagad a kezem lábom,mintha az arcom os püffettebb lenne. Rettenetesen fáradt vagyok.

De a ctg semmit nem mutat,tök zárt vagyok ,jo a vérnyomasom vizelet negativ.

Érzem hogy nyom a baba feje pisilni alig tudok.

Valoszinű inditani kell majd? Az orvosom jövőhéten vár h megbeszéljük a tulhordást. Tudom még sok idő van és nem lehet előre tudni de volt valaki hasonlo helyzetben és mégis magatol indult a szülés ?

Néha ugy érzem hülyének néznek a tök sima ctgvel mikor a fájdalmakrol beszélek. Méhszájvizsgálat is több mint egy hete volt. Már kezdek aggodni hogy nagyon hosszu vajjudás lesz inditással tulhordva. Valami ötlet vagy egy pár jo sztori jol jönne. Előre is köszi.

2014. márc. 5. 14:49
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Na megjártuk a dokit 2100 a méhszáj a feje lenn van de nem eléggé mert kimozdithato. 17.én be kell feküdnöm ha addig nem lesz semmi. most megint josloim vannak ezek tuti azok érzem konkrétan. csak összevissza. Ja és érdekes nyilalást szúrást érzek odalent szoval probalkozik a picike. Szt mondta az orvos csak akkor inditanak ha valami gond van, de ha a vizsgalatok eredményei rendben vannak akkor várunk hátha megindul magátol. Ha nem akkor eldöntik milegyen. Ahogy kivettem a szavábol szerdánál tovább nem hagynak majd.
2014. márc. 10. 22:18
 22/37 anonim ***** válasza:
Szerencsés ember! Ma lett volna második pozé, de nem volt a papíromra írva, ezért elnapolták holnapra. Meg reggel volt egy sima nst,mert szívhang gyengébb volt. (aludt a babám)és Ennyi mára. Mást nem fognak csinálni,eltelik feleslegesen egy újabb nap, eredmény nélkül. El vagyok keseredve.😡
2014. márc. 11. 12:46
 23/37 A kérdező kommentje:
Kitartás..tul sokaig ugyse hagyják bennt. Én nagyon reménykedem a hétvégében.... Hogy addig csak lesz valami. Dehát meglátjuk. együtt érzek veled. Iszom a málnalevél teát ezerrel hátha...... Kitartás!Drukkolok!
2014. márc. 11. 13:20
 24/37 anonim ***** válasza:

Köszi! Remélem a hétvégére jósolt front, meghozza a babádat! Este plusz nst-t cs

Köszi! Remélem a hétvégére jósolt front meghozza a babádat! Nekem tegnap este csináltak egy plusz nst- t és senki el nem mondta miért. Orvos Ugye Sehol. Meg is ijedtem. Ráadásul baba szivhangja is hol 110 hol 140 hol 160. Ez nem tudom mennyire normális...Nem akarom,hogy bármi baja legyen szülés közben vagy előbb, ugyhogy nem értem mire várnak. Akkor már tényleg inkább akár a császár, csak neki ne essen baja!!

2014. márc. 12. 07:18
 25/37 A kérdező kommentje:
Nyugi,az normális érték. biztos nincs baj. drukkolok!
2014. márc. 12. 17:35
 26/37 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet? én egyre ramatyabbul vagyok de semmi valtozas . Sokat keményedek de a lába még mindig a bordám alatt van. pedig mintha lejjebb lenne a pocakom. érdekes. Na de lehet már babázol?
2014. márc. 13. 10:51
 27/37 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap reggel megindították a szülést. Egészen délután négyig szépen haladt a folyamat, teljesen el is tűnt a méhszáj ( egy szinte zárt állapotról indulva), de a kitolás nem jött össze. Egyáltalán nem éreztem tolófájásokat sajnos, doki nézte és mondta,hogy túl magasan van a baba így nem fog menni. Császározni vittek és végül így született meg a gyönyörű kislányunk 16 ora 34 perckor 3300 gr- mal és 54 cm-rel. Pont mint amennyire saccolta a doktorbá. Én jelenleg az őrzőben vagyok. De 11 körül már lekerulök osztályra. Mozgás még elég kegyetlen és babám sem érzett még rá,hogy hogyan is kell cicizni. Remélem idővel belejön azért! Veletek mi újság? Még egyben? Ma jön a front! Szorítok!
2014. márc. 15. 07:24
 28/37 A kérdező kommentje:
Szia gratulálok! Egészséget boldogságot! Ne aggodj tuti rákap a cicire! csak szegény meg van ijjedve hisz ő is még jol érezte magát odabennt. Kell egy kis idő mig rájön hogy nincs visszaút! :) dejo te már a kezedben tarthatod. Mi még mindig egyben.... Nagyon nagyon reménykedem a frontban. semmi különöset nem érzek. Hétfőn ha befekszünk nagyon kivancsi vagyok mit mondanak. Ha persze addig nem indul meg a drága... Ma már nemhiszem hogy meglesz.Minimum 14óra vajjudasra számítok. Szoval....Köszi hogy írtál majd én is irok ha van fejlemény. Nagyon örülök nektek.Pihenj amennyit csak tudsz.
2014. márc. 15. 08:28
 29/37 A kérdező kommentje:
No hát immár én is a korházban vagyok. Méhszáj még egy ujnyi fent, áramlás jo, lepény kezdődö érés jeleit mutatja (???40hetesen?) a baba jol van uh méretek alapján még csak 39hetes.... Átraktak a nőgyogyászatra mert még soká szülünk és ott kell a hely. A dokim rendes bejött elmondta az eredmények jók de még édeskevés a szüléshez. Nézegette az uh leleteimet meg számolgatta a kiirás napját. Aztmondta stimmel nagyjábol pár nap eltérés van csak. Ugyhogy maradunk mig meg nem születik....
2014. márc. 17. 17:20
 30/37 anonim ***** válasza:
Szia! Kitartás! Remélem ott jobbak a körülmények,mint itt,mert összességében én itt csak negatovumot tapasztalok. Sajnos még itt a gyermekágyas részlegen is.Alig várom, hogy hazamehessünk! Neked nagyon szorítok,mert ez a kis szeretetcsomag, aki érkezik minden pénzt megér. Már én is látom.Írj majd mi újság!
2014. márc. 18. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!