Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek hasonlo és...

Volt valakinek hasonlo és mégis pikk pakk meglett a baba inditás nélkül?

Figyelt kérdés

38+4hetes vagyok. sűrün érzek kellemetlen mensi szerü fájdogálást a hasam aljában illetve néha gyomortol lefelé egy erős görcsöt. Fáj a derekam sokat, dagad a kezem lábom,mintha az arcom os püffettebb lenne. Rettenetesen fáradt vagyok.

De a ctg semmit nem mutat,tök zárt vagyok ,jo a vérnyomasom vizelet negativ.

Érzem hogy nyom a baba feje pisilni alig tudok.

Valoszinű inditani kell majd? Az orvosom jövőhéten vár h megbeszéljük a tulhordást. Tudom még sok idő van és nem lehet előre tudni de volt valaki hasonlo helyzetben és mégis magatol indult a szülés ?

Néha ugy érzem hülyének néznek a tök sima ctgvel mikor a fájdalmakrol beszélek. Méhszájvizsgálat is több mint egy hete volt. Már kezdek aggodni hogy nagyon hosszu vajjudás lesz inditással tulhordva. Valami ötlet vagy egy pár jo sztori jol jönne. Előre is köszi.

2014. márc. 5. 14:49
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nem igazán akarok befeküdni. de ha muszály akkor muszály. Amugy mostanában sok limonádét iszok ugy kivánom a citromlevet. Lehet köze hozzá? Mint menzesznél? Mármint h a citromlétöl álltalában késett picit a menzeszem. Ha pl mentünk valahova elötte napokban iszogattam hogy nehogy rosszkor jöjjön meg és bevállt. A vörösbor meg álltalában meghozta ha közel volt az idő és hamarabb tul voltam rajta.

Ma igazán fitt voltam vásárolni voltam meg reggel ctgn(ami most is tök sima volt). viszont a vérnyomasom most is picit magasabb volt. biztos front van.

2014. márc. 7. 12:12
 12/37 anonim ***** válasza:
8-s válaszoló vagyok. Tegnap voltam 40 hetes pontosan. Ctg teljesen sima, nuku fájás, baba pihengetett így dudáltak neki párszor. Kérdezte is a hölgy, hogy a csomagomat is hoztam? Mondtam dehogy nem úgy készültem. Az orvos megvizsgált. Kezdek nyílni állítólag. Uh-t is csinált. Baba hála Istennek rendben van.Áramlás, magzatvíz, fekvés minden ok. De: menjek be vasárnap délelőtt cuccaimmal együtt.( Ő ugye akkor ügyeletes) Megvizsgál és meglátjuk. Jó lenne szerinte ha szerda, csütörtökre meglenne a baba. Hát szerintem is. Csak akkor minek kell bemennem már vasárnap?! Pláne, hogy öt percre se vagyunk a kórháztól. Könyörgöm már a babának, hogy jöjjön inkább magától, de semmi haszna sajnos...Neked viszont még van egy kis haladékod.Szorítok, hogy magától induljon a baba! :-)
2014. márc. 7. 15:12
 13/37 A kérdező kommentje:

Ooo. Na én is ettöl tartok. engem tuti befektetnek legkésőbb 17.én mert messze a korház.

Szerintem probaljatok ki a huncutkodást. Én a legközelebbi ctg utan (kedd) megkörnyékezem a párom biztos ami biztos. És ha semmi akkor nem tudom akkor befekszünk. Holnap holnaputan töltjuk a 39et. Mostmar barmikor jöhet a kis pindurka. Nem tudom mit fog mondani a doki a tulhordassal kapcsolatban. Ma a védőnők azt mondtak ők annak a hivei hogy ha lejart az idő be kell menni ha megindult ha nem.. Hát én aztmondom max 20.aig adnék magamnak haladékot. Aztan jöhet az inditas csaszar befekvés bármi de addig hagyvarjuk mar meg hátha magátol....node lesz olyan szerencsém hogy kiirt napon indul meg. 15.e. akkor még a fű se nő. de sebaj csak jöjjön mar.

Kitartast neked. Nekem hétfőn nézik majd a méhszájt. hát kivancsi vagyok. De ha te nyilni kezdtél az mar nagyon jo jel. Meglesz az hamarosan. Drukkolok.!

2014. márc. 7. 15:33
 14/37 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező!

Próbálok nem izgulni, csitítani magam. Ha van valami fejlemény jelentkezem. :-)

2014. márc. 7. 16:09
 15/37 A kérdező kommentje:
Ok várom. Nekem most mar egy par oraja eléggé nyilal a szeméremcsontom illetve émeltgek... na ebből mu lesz o.O
2014. márc. 7. 23:14
 16/37 anonim ***** válasza:
Mi újság? Valami fejlemény? :-)Tegnap este fájdogált a derekam és szurkált a hasam alja. Kezdtem reménykedni, hogy hátha történik valami magától. De sajnos nem. :-( Ahogy most sem. Időközben kiderült, hogy egyik barátnőm a harmadik babáját várja, de mivel vérezgetett ezért tegnap éjjel be kellett jönnie a kórházba. Hála Istennek már minden rendben vele és a babával is. Én pedig örülök, hogy lesz ott egy ismerős arc legalább. Én most émelygek.Csak sajna én a gyomoridegtől... Ez van. A végeredmény viszont kárpótol majd :-)
2014. márc. 8. 17:29
 17/37 A kérdező kommentje:
Ez tuti az időjárás..Ugyan igy voltam tegnap este. fájt a csípőm derekam sz.csontom. A pici durta le a buksiját. egész éjjel éreztem. De helyzetvaltoztatasra fűrdőre elmult... Semmi összefüggés nem volt a fájdalmak közt. Ha sétályam elmult. Émelyegtem néha szédültem picit. Ennyi. Ma reggelre püffedt lett a pofim de csak picit. És néha most is szurkál odalenn.De nem indult meg. .... Reggel bevetettük a "fegyvert" tulhordás ellen. Semmi eddig. tegnap pedig annyit takaritottam pakoltam. fészekrako ösztön. Ja meg sűrün jarok pisilni nyomja a holyagom... A pocak picit lenntebbvolt estére de reggel megint fenn volt.... ennyi.ha van valami irj, drukkolok.
2014. márc. 9. 15:09
 18/37 anonim ***** válasza:
Szia! Már a kórház vendégszeretetét élvezem. A doki reggel azt mondta teljesen zárt a méhszáj.Csináltak pozé tesztet és osztályra helyeztek. Holnap talán sima nst, kedden újra pozé nagyobb erősséggel. Aztán meglátjuk. A hely lehangol. A szülőszoba is sajnos. Jobb lenne már kívül lenni...
2014. márc. 9. 16:19
 19/37 A kérdező kommentje:
oooo..sajnalom. kitartás nemsokára meglesz a pici és jöhettek haza... És majd mikor kezedben lesz elfelejted mindezt. Gondolj a produktumra! Csak ez legyen a szemed előtt! drukkolok!
2014. márc. 9. 21:06
 20/37 anonim ***** válasza:
Köszi!
2014. márc. 9. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!