Anyukak ti hany orat vajudtatok es hogy birtatok?
Szombat délelött 10-kor kezdődött rendszeres 8 perces fájásokkal,
délután 3 körül let 5 perces majd 6 órára már 4 perces fél 8-kor mentünk be 8-kor már 3 percesek voltak,
és ez így is ment egészen a szülésig.
vasárnap reggel kilenkor született meg a kislányom,
a szülés maga gyorsan ment 3 nyomás, ha a rendes tolófájásokat nézzük, ha azt is amikor még nem tűnt el a méhszáj és a tágulási fájás keveredett a tolófájással(ez nagyon rossz volt) kb 10 nyomás volt. az is elég kellemetlen volt amikor vizsgáltak vajúdás alatt.
Nagy volt a lányom ennek ellenére elég könnyű szülés volt és varratom se volt sok.
Jó elég rosszul hangzik,
de hidd el nbem az mindig vannak szünetek,
és elég gyorsan megy az idő én mondjuk aludtam 2 fájás közben
De összességében nem volt olyan nagyon rossz mint amilyennek mondták.
én se szeretnék érzéstelenitöt kérni..ezért a környezetemben mindenki hülyének néz..és azt mondják minek szenvedni, ha lehet szenvedés nélkül is.
jo volt olvasni a hozzászolásokat. egyébként alapbol az én fájdalom küszöbüm magas, majd meglátom mire megyek vele a szülés alatt.
Én az első vagyok.1 ső babámnál nem.kaptam semmit talán farba az elején egy injekciot.15 óráig tartott a vajudásom.
2 nál epidurált kaptam.Megkönnyebbülés volt.Nem éreztem olcsan durva fájdalmakat mint az elsőnél.Ha 3 dik babát vállalnék tuti kérnék újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!