Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak ti hany orat vajudtato...

Anyukak ti hany orat vajudtatok es hogy birtatok?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony a fajdalom kuszobom egy enyhe menstruacios gorcs is padlora tesz, szoval komolyan parazok hogy mi lesz a szulesnel nem akarom cserben hagyni a babamat!
2014. febr. 10. 22:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szombat délelött 10-kor kezdődött rendszeres 8 perces fájásokkal,

délután 3 körül let 5 perces majd 6 órára már 4 perces fél 8-kor mentünk be 8-kor már 3 percesek voltak,

és ez így is ment egészen a szülésig.

vasárnap reggel kilenkor született meg a kislányom,

a szülés maga gyorsan ment 3 nyomás, ha a rendes tolófájásokat nézzük, ha azt is amikor még nem tűnt el a méhszáj és a tágulási fájás keveredett a tolófájással(ez nagyon rossz volt) kb 10 nyomás volt. az is elég kellemetlen volt amikor vizsgáltak vajúdás alatt.

Nagy volt a lányom ennek ellenére elég könnyű szülés volt és varratom se volt sok.

Jó elég rosszul hangzik,

de hidd el nbem az mindig vannak szünetek,

és elég gyorsan megy az idő én mondjuk aludtam 2 fájás közben

De összességében nem volt olyan nagyon rossz mint amilyennek mondták.

2014. febr. 11. 14:25
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

én se szeretnék érzéstelenitöt kérni..ezért a környezetemben mindenki hülyének néz..és azt mondják minek szenvedni, ha lehet szenvedés nélkül is.

jo volt olvasni a hozzászolásokat. egyébként alapbol az én fájdalom küszöbüm magas, majd meglátom mire megyek vele a szülés alatt.

2014. febr. 11. 15:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy az enyém magas....:-))))
2014. febr. 11. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Több mint 2 hét bent fekvés két szülésindítás és több mint egy hét túlhordás és közel 19 óra küszködés után meg lett a kislányom.. Hát mit mondjak nem erre vágytam és rohadt nehéz és fájdalmas volt DE! bárhogy alakul mikor odaadják a kezedbe már tudod újból megcsinálnád érte.:) Attól meg ne félj,nem fogod cserbenhagyni akkor már tudni fogod hogy "pár" óra és vége lesz.. :) Sok erőt és kitartást de mindenképp jó babázást! Anyuka
2014. febr. 11. 18:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Én az első vagyok.1 ső babámnál nem.kaptam semmit talán farba az elején egy injekciot.15 óráig tartott a vajudásom.

2 nál epidurált kaptam.Megkönnyebbülés volt.Nem éreztem olcsan durva fájdalmakat mint az elsőnél.Ha 3 dik babát vállalnék tuti kérnék újból.

2014. febr. 11. 21:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Három hete hétfőn este hatkor elfolyt a vizem. Hétre már jöttek a fájások. Sajnos még nem tartottam ott hogy szüljek, mert csak a külső méhszáj nyílt ki. Egész éjjel vajjúdtam. Reggel hétre olyan fájásaim lettek, hogy ordìtani bírtam volna. Akkor két centire tágultam már. Délelőtt 9:30-kor oxitocint kaptam mert nem akartam négy centire tágulni. Az oxitocin után olyan fájásaim lettek, hogy 20 percen belül teljesen kitágultam. Végül 16 órás vajjúdás után 10:26-kor bújt ki a kisfiam : ) A gondom az volt, hogy egy ilyen éjszaka után pont a szülésre nem volt már energiám. Vagyis úgy éreztem, aztán mégis összeszedtem magam vhogy. Ne aggódj! Iszonyat fáj a szülés, de mindenki kibírja. Te is ki fogod és amikor a kezedben tartod a babód, már semmi mas nem fog számítani : ))))))
2014. febr. 12. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!