Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak ti hany orat vajudtato...

Anyukak ti hany orat vajudtatok es hogy birtatok?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony a fajdalom kuszobom egy enyhe menstruacios gorcs is padlora tesz, szoval komolyan parazok hogy mi lesz a szulesnel nem akarom cserben hagyni a babamat!
2014. febr. 10. 22:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem leszek túl releváns, mert 5 óra után lett császárom, de előtte 3 percesek voltak a fájások, és abszolút nem éltem meg tragédiaként, pedig a szülésznő szerint hú meg hú, hogy milyen erős fájások voltak. Utána még feküdtem a szülőszobán 12 órát, közel az események sodrához, mindenki totál jól tűrte a kiszűrődő hangok alapján, nem volt kiabálás és káromkodás, semmi. Túl lehet élni. Nem tudom, hogy milyen a kitolás, az orvosom szerint attól kb. 1 órára voltam még, biztosan az a fájdalmasabb, amit én átéltem, az nem volt gáz. Sőt, utána a császár sem, szóval nekem nincsenek fájdalmas élményeim a szülésről. Szép volt, ahogy volt. :)
2014. febr. 11. 09:12
 12/26 anonim ***** válasza:
A kitolás nem fáj, a baromi nagy erőkifejtés miatt semmi fájdalmat nem lehet érezni, legalábbis én nem éreztem.
2014. febr. 11. 09:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Az elsõvel 10 és fél órát, de egy fertõzés miatt magas lázam volt, 7 nap kórház, a második 6 óra alatt lett meg, pedig a nyakán volt a köldökzsinór.
2014. febr. 11. 10:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem a szülésig nem voltak mensis gorcseim. Azóta viszont igen, és padlóra tesznek. De a szülés simán ment, kb. 2,5 óra volt összesen, burokrepesztesig nem éreztem fájást. Utána egy darabig csak érezhető volt, aztán kellemetlen. Kb. a 2-3 percesek voltak olyanok hogy már azt éreztem, szenvedek mint a kutya (ez kb. 30-40 percig tartott) . De kibirhato volt. A kitolas olyan 5 perc lehetett, az első fajasnal még nem nyomhattam (nem volt ott a doki meg a szulesznő) a második egy nyomás, és harmadikra lett meg a baba.
2014. febr. 11. 10:42
 15/26 anonim ***** válasza:
válaszolok, ti kaptatok epidurális érzéstelenitést?
2014. febr. 11. 10:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 11. 11:03
 17/26 anonim ***** válasza:
Éjfél körül éreztem, hogy valami nem oké de azt gondoltam, hogy csak jóslók. Kétszer jó meleg vízben lezuhanyoztam hátha elmúlik, de nem. Fél kettőkor már szóltam hogy menni kéne mert valami nem stimmel. Fél 3kor felvettek a szülőszobára, burokrepesztés. Na utána már nem mosolyogtam egy ideig, azt mondták 11 dél körül lesz baba. Hajnal hatkor biztos voltam benne hogy addig meghalok, mert már begyorsult minden. 8-ra furcsa érzésem lett mintha nyomnom kéne (nem számítottam rá mivel délre saccolták a babát), szóltam a páromnak, hogy hozzon ide valakit sürgősen. 8:10-re meglett a baba :) Így már visszagondolva egyáltalán nem volt gáz, bár utána két hétig még azt mondogattam, hogy tuti bolond aki többször is szül. Most meg már lassan én is bevállalnék még egyet :D Ja és én sem kaptam érzéstelenítőt, kivéve valami gázt de attól meg hánytam.
2014. febr. 11. 11:51
 18/26 anonim ***** válasza:

Éjfélkor elfolyt a magzatvíz. Fél 1re értünk be a kórházba, innentől voltak fájásaim, rögtön 6 percesek. Bekötötték az oxyt. Hajnali 3kor kértem a fájdalomcsillapítást, mert éreztem, hogy nagyon el fogok fáradni és nekem baromira fájt, pedig magas a fájdalomtűrő képességem. Után 2 óra lazulás :) semmi fájdalom... még aludtam is egy picit.

5 órakor elment az érzéstelenítő hatása, újra éreztem a fájásokat. Háromnegyed 6kor szóltam a férjemnek, hogy nyomnom kell. Szóltunk a dokinak és a 3. nyomásra kinn volt a kisfiam :)

Már várom a következőt :D

2014. febr. 11. 12:09
 19/26 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Nem kaptam érzéstelenítőt. (nem is kértem)
2014. febr. 11. 14:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Időpont ma 10:49

6-os válaszoló vagyok.

Én nem kaptam semmi érzéstelenítés, de mivel még görcseim sem voltak, sőt fájdalmam sem volt, csak a vége felé pár percben így nem is volt rá szükség.

2014. febr. 11. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!