Lelkileg, hogy bírtátok a túlhordást?
Én is 4 nappal hordtam túl.
Reggel elmentem boltba, főztem, takarítottam, este még porszívóztam, 10 körül este lefeküdtem, éjfélkor már fájásra ébredtem.
Előtte 2 nappal már hasmenésem volt és hánytam.
jól :-)))
örültem h nem lett sem karácsonyi sem újévi a 3ik gyerek
amúgy 42-re született és dec 24-re voltam kiírva
a két ünnep között még levezettem 500km h meglátogassuk a párom szüleit (neki nincs jogsija:-)
de az első két gyereket is túlhordtam
nem zavart majd jön a baba mikor akar :-)))
Erről tudnék mesélni, mindkét gyerekemet túlhordtam, és a szülés sem indult be magától, mindkétszer 41+4 naposan indítottak.
Nem is az volt a rossz, hogy jaj mikor indul be, mert azzal még úgy elvoltam, de betöltött 41. héten be kellett költöznöm a kórházba (a másodikkal korábban) és az nagyon rossz volt.
Az elején úgy voltam, hogy nem kell indítás, majd magától, de ahogy telnek a napok, már bármit megtennél, csak hogy végre elmehess onnan.
Örültem volna, ha csak 4 nappal hordom túl őket:)
Kitartás, szép szülést:)
Pocsékul.
41+6 nap lett belőle, szülés előtti 5 nap már kórházban.
MINDENT kipróbáltunk, de semmi nem használt.
Engem azért is érintett rosszul, mert első két gyerekem a 38. héten megszületett, így én erre számítottam harmadjára is. Az utolsó egy hónapban minden nap szülni akartam...
A nagyokat otthon kellett hagyni így már 8 napra, ez is fájt.
Talán ha első baba, jobban bírom? Nem tudom. Cserébe nagyon könnyen született. Ez némileg kárpótolt, és így visszagondolva már tudok mosolyogni, de akkor sokat sírtam.
Főleg mert magatehetetlen bálnának éreztem magam, alig tudtam mozogni.
Meg a kétségbe esés, hogy nem tudom irányítani a dolgokat.
Meg az izgalom, hogy mikor elérhető az orvosom és mikor nem.
Hát, kitartás, sok már biztos nincs hátra!
Első baba?
40+ 3 naposan szültem, úgy h kiírás előőt 2 héttel már megkaptam, h nagyon vigyázzak magamra, mert lent van a hasam nagyon :o)
Amúgy rosszul viseltem, nagyon nagy volt a hasam, és hiába került lejjebb a baba, a gyomrom kb. a torkomban volt, mindig feszített a mellkasom, alig bírtam ülni....stb. Akkor lelkileg, h hogy fog indulni? Jajj nehogy a magzatvíz menjen el előbb...jajj csak beérjünk...jajj, ....Minden jóslót figyeltem, volt olyan, h 2 óráig tartott, már majdnem hívtama férjem a melóhelyén, h jöhet haza, aztán elmúlt....Nekem még ez a pár nap túlhordás is kimerítő volt. (A szülésem hála az égnek gyors és könnyű volt.)
Az elsőt csak 3 nappal hordtam túl,azt jól viseltem. A másodikat,viszont 1 héttel- azzal sem lett volna gond,ha a szülés előtt 2 napot nem kellett volna kórházban potyáznom! Nagyon hiányzott a kislányom,aki otthon maradt! A kórházban sokat lépcsőztem,bár már eleve nyíltam szépen, csendben.
Ilyenkor az a legjobb,ha nem egyfolytában a Pocaklakó és a szülés jár a fejünkbe- ez nehéz dolog,tudom! Én a harmadiknál bebeszéltem magamnak,hogy túlhordom,nem készültem a szülésre,elterveztem (vasárnapi nap) mi mindent csinálok majd a következő héten,és hétfő reggel a kezemben fogtam a kicsinket!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3lányos,25hkm
Nehezen és türelmetlenül, 10 nappal később jött a nagyobbik fiam. Utáltam, hogy nem lehet semmit normálisan eltervezni, de legjobban azt utáltam, hogy mindenki úgy kérdezte, hogy miért nem szültem még meg, mintha az én hibám lett volna! :)
Ja és a hab a tortán, hogy gyönyörű, csíkmentes pocakom volt az utolsó hétig, akkor lett rajta pár csík, vagyis ha időben szülök, akkor semmi nem lett volna...
Viszont, így tudtunk szilveszterezni, mert dec. 30-ra voltam kiírva, de csak jan. 9-én érkezett a kisfiam :)
Elsö baba :) szerencsére tudok tenni venni, de már hatszor kitakarítottam mindent... minden nap vizsgálat,bár ez is jobb mint bent feküdni :)
a nyákdugó még most éjjel távozott, végül is ez is fejlemény
remélem nemsokára a kezemben a bébi
Nekem a kórházban ment el a dugó, három napra rá jött a bébi!
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!