Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy terhes vagyok megint?

Lehet hogy terhes vagyok megint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kislányom 7.-én lesz 4 hónapos. Nekem még a 4. héten a szülés után megjött. A párommal a 4-5. hét körül már úgy ... voltunk. Most januárban először megjött 9.-én és 19.-ig tartott. Aztán most megint 24.-től megvan a menszeszem. Van hogy éjszaka többször kell mennem pisilni. Ma reggel nagyon görcsölt a hasam. Szedek gyógyszert talán attól? Vagy terhes lennék? Kedden elmegyek orvoshoz, de előtte kíváncsi lennék hogy ti mit mondtok. Előre is köszi a válaszokat! :)

2014. jan. 31. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szoval mar voltal terhes, menstrualsz, fogamzasgatlot szedsz, a kerdes pedig az, hogy terhes vagy-e... ? Nem.
2014. jan. 31. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
milyen gyógyszert szedsz? védekeztek?
2014. jan. 31. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Gratulálok!!Hogy nem lehet kibírni azt a 6 hetet???

És ha jól értelmezem úgy szexeltetek,hogy te véreztél közbe.Az eszem megáll,komolyan!

2014. jan. 31. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

2.válaszoló úgy nevezett diamilla 28 napos, szoptatós gyógyszer. És szerintem elég védekezés a fogamzásgátló, vagy rosszul gondolom?

3.válaszoló nem kértem senki véleményét arról hogy mikor kezdünk sexelni vagy hogy véresen csináljuk-e..De ha annyira kíváncsi vagy, nem nem vártuk meg a 6 hetet ahogy a szülés utáni párok kb. 80%-a se várja meg :) és arra meg ne légy kíváncsi hogy véresen csinálom-e vagy nem..ha úgy is csinálnám azért van a zuhanyzás szex után..vagy talán ebbe is tévedek? -.-

2014. febr. 1. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Én nem tudom, a férjem orvos, de nála inkább az szokott előfordulni a pacientúrában, hogy még 6 hét után is félve vágnak bele. Az átlag inkább 8 hetet vár. És érdemes is. Örülj, hogy nem lett gond, én még a hetedik héten is bevéreztem, a fertőzésveszélyt nem is említeném.
2014. febr. 1. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.

A leírtak alapján szerintem nem vagy újra terhes, inkább csak a szervezeted van "változóban" a szülés miatt és a gyógyszer miatt is. Szerintem az orvos tud a legtöbbet mondani erről, majd írd meg, mi lett. Én meg amiatt nem szólok meg senkit, hogy megvárja-e a 6 hetet vagy sem és az hogy véresen van-e a párjával, az meg pláne magánügy. :)

2014. febr. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!