22 hetes terhes vagyok és Szolnokon szeretnék szülni. Nagyon jókat halottam dr. Bani Ferencről? Szült e valaki már nála vagy halott e valaki róla, hogy milyen doki?
Másfél éve, mikor szültem még Dr. Bani Francisc Andrei néven szignálta a papírjaimat, gondolom ő az, csak magyarosította a nevét.
Mikor picit csordogált a magzatvizem, akkor bementünk a kórházba, ő volt ügyeletben,megvizsgált de nem látott semmit, ezért a feltárót és még ki tudja mit bevetett a cél érdekébe. Továbbra sem látott semmit, velem elléntétben, mert én a csilllagokat láttam, és elkezdtem erősen vérezni a vizsgálattól.
A szülésznő vizsgált később, az nem fájt egy csöppet sem.
Mindenáron erőltette volna a beöntést,a szülésznő nem látta értelmét, mivel a vajúdás elején hasmenésem volt, kiürültem. Szerencsére gyorsan tágultam, lehetett hívnia fogadott orvosomat, és ő sem javasolta. Számomra nem volt pozitív élmény a vele való "találkozás", én nem választanám őt fogadott orvosomnak.
Persze vannak, akik pont az én orvosomtól irtóznak, tehát érdemes meghallgatni több véleményt is döntés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!