39hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Vasárnapra vagyok kiirva, ma voltam NST
ès mondta a doktornő hogy pont vasárnap
Kell visszajönnöm, magzatvíz vizsgálatra, kinek milyen volt,
beis fektetnek??? Nyiregyre kell mennem a terhes ambulanciara!
Ultrahangot is nèznek?? Valaki mesélje már el kinek milyen volt?
Előre Köszönöm 39hetes kismama
2013. júl. 11. 16:25
1/2 anonim válasza:
Igaz én Kisvárdán szültem,de nekem annyi volt,hogy NST-ztek egy kicsit lehívták a dokimat ő a vizsgálóban megcsinálta az amnioscopiát (egy csővel benéz amiben van lámpa és így látja a magzatvizet hogy tiszta e,kellemetlen de ki lehet bírni).
Szombaton amikor megint mennem kellett akkor ugyanígy volt,csak akkor az ügyeletes csinált mindent.
2/2 anonim válasza:
Úgy, mint ahogy az előző írta. Kis csövet dugnak a hüvelyedbe, ami végén egy lámpa van. Ezzel megnézi milyen a magzatvíz (tiszta, zavaros). Ha még nem nyílt a méhszájad, akkor arra kézzel rásegít a doki (vagyis nekem így volt). Nekem 40 hetesen volt az első kópiám, utána minden második nap, összesen 4, aznap szültem 40+6 hetesen, ugyanis vizsgálat közben elfolyt a magzatvíz. 40. hét után nekem minden nap csináltak nst-t. Kérdezték, hogy befekszem-e, vagy vállalom, hogy minden nap bejárok. Mivel a férjem azon a héten pont szabin volt, így vállaltam a bejárást. Ha magától nem indult volna 41. héten be kellett volna feküdnöm, és indítottak volna, de szerencsére ezt már nem várta meg a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!