39hetes terhes vagyok és, tehát márc.10-e óta joslófájásaim vannak, amik össze -vissza vannak,30mp-ig vagy 1perc hosszúságuak. Szerintetek mikor fog beindulni a szülés? A baba jól mozog, de így is idegesít mindez. Márc.20-a körül kéne szüljek.!
Én 24.-ére vagyok kiírva.Már nekem is sok a jósló, az nst 70-80%-os fájásokat jelez, amik rendeződnek néha.
Az első gyereknél is így volt, ennek ellenére két nappal a kírt előtt szültem.
Miért idegesít?
Most már bármikor beindulhat de akár rá is húzhatsz pár napot!! A jósló fájások hetekig is eltarthatnak!!
Nekem pl.este szokott lenni kb.egy másfél hétig minden este volt most meg 2 napja semmi csak ugy megszünt pedig holnapra vagyok kiírva!!
Én márc 30-ra vagyok kiírva.
Főleg esténként érzem a fájásokat,de nekem is ilyen rovidek.Szerintem,ha nem rendszeresek addig nem kell sietni a szülészetre mert csak jóslóak.Ha már rendeződtek akkor igen.De gondolom CTG/NST-re már 2naponta jársz,esetleg kérd meg hogy vizsgáljanak meg,hogy mennyire nyitott a méhszáj,ha úgy érzed...
2.baba de bizonytalan vagyok hogy biztosan az-e néha./fájás/
1.baba 4nappal a kiírt időpont elott született,nekem ez ad táppontot.De én is nagyon várom már a találkozást és egyre nehezebben mozgok így nagyon fárasztó már a puszta lét +még a 21hónapos kisfiam is leszívja az erőmet.
Fájdalom mentes szülést a napokban szülő kismamáknak...
37+5 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!