Hallottatok már olyat, hogy a kiírt dátum előtt 2 héttel elküldi a nőgyógyász a terhes nőt szülni, csak azért, mert érett a baba már rá?
Ha jól lett kiszámítva a terminus, én biztos hogy tiltakoznék. Ehhez megvan a joga a kismamának.
(Esetleg az az orvos akart magának egy kis extra karácsony előtti pénzt? Tudom ez nagyon rosszindulatú elképzelés, de ha nem is fogadott kismamája, akkor egyszerűen érthetetlen ez...)
Igen, pl. ha elöregedett a méhlepény vagy más baj van, megindíthatják.
Engem pl. kiírtak császárra, de előbb megindul a szülés, doki jött és császározott.
A kérdést elolvasva én is arra tippeltem,hogy a pénz miatt csinálja,de így hogy nincs fogadott orvos érdekes...én nem mennék be az tuti!!2 hét az 2 hét, attól még hogy súlya,hossza az UH szerint megvan,idegrendszere még fejlődhet!
Én 2. fiam 36.héten született,megvolt a súlya,hossza,nem számított koraszülöttnek,de az első pár hétben egyértelműen látszott,hogy milyen jó lett volna,ha még bent marad 1-2-3 hétig.
Ja és amúgy hallottam már ilyet...fogadott doki,húsvétkor szabin, előtte beindította az anyukánál a szülést, hogy le ne maradjon a zsetonról...elnézést a kifejezésért,de ezt gusztustalannak tartom!
De itt nincs fogadott doki,nem értem miért mondhatta ezt az orvos!
Szia, Angliában szült így egy ismerősöm, 38. hétre szó szerint megszülesztették a babát. Méhszájérlelővel meg miegymás... durva.
Enyémet is indították, de a 41. hetet is betöltöttük már akkor. És már nyitva volt a méhszáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!