Milyen vizsgálat lesz ez?
Figyelt kérdés
Ma kaptam a nőgyógyászomtól beutalót Belgyógyászatra. Pontosan 2013.09.24. 8:20-ra kell ott lennem. Milyen vizsgálat lesz ez, mert senki sem magyarázta el nekem normálisan. 20 hetes kismama vagyok.2013. szept. 19. 13:54
1/9 anonim válasza:
EKG-t fog csinálni főleg. Meg egy kis kórtörténet
2/9 anonim válasza:
Nekem ott vérnyomást mértek, aztán felraktak EKG-ra. Még EKG előtt megtapogatták a mellkasomat és a hasamat.
3/9 anonim válasza:
Nekem csak egy EKG-t csináltak!
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor semmi extra? Vérvétel meg ilyesmi?
2013. szept. 19. 14:01
5/9 anonim válasza:
nekem vinnem kellett a vérvételi eredményeket is (előtte csinálták a teljes vérképet), csináltak EKG-t, megtapogattak, megmérték a vérnyomásom, és kikérdeztek, milyen gyógyszereket szedek.
6/9 A kérdező kommentje:
Hm...értem. Hát remélem én hamar túl leszek rajta mindenféle szurkálások nélkül. Nekem 16. hetes vérvételi eredményeim vannak. Remélem ez jó oda.
2013. szept. 19. 14:54
7/9 anonim válasza:
Nekem is csak EKG-t csináltak semmi mást.
8/9 anonim válasza:
nekem ugyanaz volt mint a 2esnek. nyugi nem vágnak/szurnak uj testnyilást!Mintha a háziorvoshoz mennél mikor beteg vagy.kivéve az ekg. de az csak pár tapasz melkason meg bokán. az egész vizsgálat max15perc. több idő az öltözködés. inkább 1000 belgyogyasz kivizsgalas mint egy fül orr gége....
9/9 A kérdező kommentje:
Huhh...akkor megnyugodtam. Már volt 16 hetesen egy vérvételem és eléggé rossz emlékeim maradtak róla...:S De ez is a terhességgel jár. :)
2013. szept. 19. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!