Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti genetikai vizsgálat...

Piroska és a farkas kérdése:

12. heti genetikai vizsgálat és rákszűrés egyszerre?

Figyelt kérdés
Mivel a rákszűrés már nagyon aktuális lenne, a legközelebbi vizsgálat pedig a 12. heti genetikai ultrahang, azt szeretném tudni, hogy szerintetek ez a két vizsgálat történhet-e egyszerre, vagy ez túl "sok" macerálás a kis embriócskának odabent? Egyáltalán elvégzik az ilyesmit egyszerre? a 12. heti 2 hét múlva lesz, tanácsosabb lenne a rákszűrést mondjuk mához egy hétre megejteni inkább?
2013. szept. 6. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Semmi koze a terhessegednek a rakszureshez, egyaltalan nem megerolteto sem megterhelo a babanak, ha kenetet vesznek toled, nem is erzi :)

Szerintem siman mehet a ket vizsgalat egyutt.

2013. szept. 6. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 5 hetes terhes voltam, amikor is ugye pozitívat teszteltem és elmentem orvoshoz, hogy ő mondja rá, hogy tényleg baba van a dologban. És akkor volt pont aktuális a rákszűrésem is, és hüvelyi ultrahangot is csinált és a rákszűrést is megcsinálta.

Szóval egyáltalán nem megterhelő a két vizsgálat. A kenetvétel meg aztán pláne semmi hatással nincs rá.

2013. szept. 6. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam teljesen külön van a genetikai UH, meg a nőgyógyászom. Viszont nekem életemben először féjt a kenetvétel, aztán még méhszájat is nézett.

Hazamentem véreztem is. nagyon megijedtem, de valószínűleg csak a vizsgálat miatti hámsérülés volt. a BABÁM JÓL VAN.

2013. szept. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!