Van olyan szülész/nőgyógyász, aki nem fogad el hálapénz?
Hát én ismerek ilyen orvosokat!
Az első terhességemnél magánrendelésen összesen a 9 hónap alatt 15 ezer forintot fizettem neki, Szülésért nem fogadott el semmit, csak a gyerekről kért egy fotót.
Mire a másodikat szültem ő elment külföldre, de az új dokim is ilyen volt. Összesen 10 ezret fizettem neki.
Sőt, most várom a harmadikat, elköltöztünk pár száz kmrel errébb, és megint kifogtam egy ilyen dokit :-D
Nem mindenki pénzéhes, csak valahogy ők nem annyira "híresek", mint azok, akik több százezerrel lehúzzák a kismamákat :-(
Nincs!
Ha mégis,akkor neveket kérek!
Igazad van szólhattak Neki a többiek! Tuti!
Légyszi írjatok neveket!
az a helyzet, hogy régen is ,,divat " volt ,csak akkor nem pénzt adtak. idősebb ismerőseim mesélték, mikor kérdeztem tőlük, ohgy ez akkor hogy zajlott (a 91 éves dédi mama elég hiteles forrás :D ) azt mondta, hogy akkor csirkét, vagy egy kosár mindenfélét, lekvár , tojás, szalonna, vagy amit össze tudtak a háztájon szedni. szval akkor is ,,fizettek", a mai világban már nem így zajlik, hisz már nem tartunk otthon baromfi udvart, hanem a ,,pénz beszél"
én úgy érzem, hogy ebben nincs semmi kivetnivaló, a fogorvosnak is vittem egy nagy bonbont, mikor rendbetette a fogaim, a suliba is visznek évzárókor ajándékot, a szülés azért nagyobb dolog, és én nem érzem ezt olyan hihetetlenül megbotránkoztató dolognak.
természetesen ha valaki nem ad, és emiatt hátrányát érzi akkor gondoljon bele, hogy ez olyan , mint az ovis várólista, azzal fognak jobban foglalkozni aki tejelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!