40+6 hetes terhes vagyok, a méhszájam egy ujjnyira van csak kitágulva, holnap beindítják a szülést. Mire számíthatok, hogyan történik?
Azt nem mondták milyen módon indítják be ?
Mert van amikor a méhszájhoz egy tablettát helyeznek fel,vagy burokrepesztéssel,vagy oxytocin
Nekem 41+1 kor burokrepesztéssel indítottak
Nem éreztem semmit,csak hogy hirtelen kizúdul belőlem egy csomó meleg valami..mintha bepisiltem volna
Nekem azért választotta ezt a dokim mert már láthatóan ráfeszült a gyerkőc feje a burok
Reggel 6kor repesztettek,10:35kor született meg a fiam
Sokan mondják hogy jobban fáj,de szerintem nemjobban mint egy spontán szülés
ált.-ban azzal kezdik,hogy beöntés vagy kúp.
majd nálam oxit. kötöttek be. majd később búrkot repesztettek. végül,mert 10 óra alatt nem tágultam semmit császár lett belőle
én is így voltam,mint te :) az tortént, kérlekszépen,hogy a kisasszonykám kikérte szépen magának,hogy márpedig őt senki nem fogja kitessékelni bentről! reggel kellett volna menni indításra, de előző este 11-kor már fájásaim voltak, hajnal 4-kor pedig sírt is!
erre is készülj fel :)
de legalább nem kellett lóhalálában kórházi cuccot szedni,mert minden készen volt :)
40+ 6 ra indított szülésem volt.
Reggel bementem a szülésznőmmel, előkészítés (beöntés, zuhany) felfelé menet a szülőszobára a liftben elkezdett folyni a magzatvíz. Teljesen zárt voltam, fél 8kor kötötte be az oxit dokim fél 10 felé megvizsgált, na ott azt hittem végem van, fájásom nem volt 2 üveg oxira sem, a gépen szépek voltak az összehúzódások de mi végig röhögtük és sztoriztuk a napot: férjem, anyum, szülésznőm és én. 2 óránként vizsgált a dokim, de semmi nem változott. Előtte 2 szülésznő ismerősöm is mondta, hogy szerintük császár: megtapogatták a hasam és simán mondták, hogy a feje nincs jól, elől van, ezért nem tágultam még semmit és ezért van a méhszáj fent. Igazuk lett. A dokim nem hagyott szenvedni, már annyira fájt a hátsóm a fekvéstől de más nem, hogy fél 4kor azt mondta, hogy császár. Én voltam a legboldogabb, kérni nem mertem, de bíztam ebben. 5 kor született meg a fiam, csodálatos élmény volt. Hamar felépültem, szinte semmi fájdalmam nem volt (éjjel kértem a fájdalomcsillapítót vénásan, mielőtt fájhatott volna (ezt többen tanácsolták, hogy ne várjam meg). Ami az én hibám, hogy emeltem a fejem, de hát ki tudja megállni, amikor ott a tünemény :) azzal pár nap reggel szenvedtem, de Quarelinre elmúlt. Nálam ez volt semmi extra, a szívhang végig jó volt, lehet, hogy más doki hagyott volna napokig, én örülök hogy császáros szülés lett és ha lesz tesó, nem kívánhatok ennél szebbet és könnyebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!