Apás szülés? Kicsit csalódott vagyok.
Majd ha ott lesz az idő begy veled!
Akkor annyira pörögnek majd az események, hogy magával sodorják, s egyszer csak majd ott találja magát melletted:)
Ha kérdezik ott szülésnél Apás szúlés lesz, rá vágod igen, s onnét már nincs vissza út:)
Kedves utolso, jot mosolyogtam, elkepzeltem a szitut :)
Elhiszem, hogy bant, aterzem a helyzetedet. Mi meg nem tartunk ott, de en is igy vagyok ahogy te. Persze mindenki azt mondja, mi volt regen, de most mar szerencsere megadatik a lehetoseg, hogy apukak is reszt vegyenek gyermekuk szuleteseben. Olyan jo erzes, hogy nincs egyedul az ember, van akire szamithat, es ezt a csodas elmenyt megoszthatja azzal az emberrel akit a vilagon a legjobban szerert. En azt mondom, hagyd egy kicsit, hagy emesztje a helyzetet, aztan beszelj vele, hogy ez neked milyen fontos, hogy mikozben vajudsz, ott legyen veled. Probalj meg kompromisszumot kotni vele, hogy jojjon be, de mindig nyitva van az ajto, es barmikor kimehet, ne erezze azt, hogy ra van eroltetve, csak adjon neked is es maganak is egy eselyt, es probald meg vele megertetni, hogy senki nem fogja az miatt gyavanak nezni meg te sem , ha a kitolasi szakasznal nem lesz bent, sot akkor sem ha elobb kimegy.
"Majd ha ott lesz az idő begy veled!
Akkor annyira pörögnek majd az események, hogy magával sodorják, s egyszer csak majd ott találja magát melletted:)
Persze biztasd is, hogy beleélje magát had csalódjon még nagyobbat kérdező.
"Ha kérdezik ott szülésnél Apás szúlés lesz, rá vágod igen, s onnét már nincs vissza út:)""
Már miért ne lenne, nem óvodás egy felnőtt emberről beszélünk könyörgöm.
Szerintem meg még jogod sincs csalódottnak lenned. Ő a terhesség elején megmondta, hogy nem szeretne bemenni, azt meg csak tudtad, hogy szülni biológiailag csak a nő tud.
Szóval pontosan tudatában voltál terhesség elején is ennek, akkor most terhesen mégis milyen jogon sértődsz meg rajta.
18-as, aranyos vagy, tényleg, de nem élem bele magam, igazából kb. kizártnak tartom, hogy meggondolná magát :(
Csőbe húzni és belekényszeríteni pedig eszemben sincs, nehogy tényleg a házasságunk lássa kárát. Majd szülök anyuval vagy apuval, ő meg utólag talán sajnálhatja, hogy lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!