Volt, akinek a 2. szülése hosszabb/fájdalmasabb/rosszabb volt mint az első?
Pontosan miben nyilvánult meg?
Az első szülésem viszonylag könnyű volt, 3,5 óra vajúdás és fél óra nyomás után meglett a kiscsibém. (kisfiú)
A mostani várandósságom mindenben nagyon hasonló, remélem a szülés is hasonló lesz, de mégis azért bennem van a félsz..:-) Most kislányom lesz. Rendes szülésre készülök megint, olyan anyukák válaszát várom, akik többször is természetes módon szültek.
Nyilván ha császár lenne, jobban félnék, de egyelőre kizárom ezt az opciót..:-)
Az első babánál a fájások nem fájtak, és 3 nyomásra meglett a kisfiam, fél óra volt az egész.
A második 9 óra tömény fájdalom volt, a harmadik pedig 5 óra tömény fájdalom
Nekem és a legtöbb barátnőmnek, ismerősömnek a 2. szülése is sokkal rövidebb volt, mint az első.
Nekem az első 3,5óra - mint neked, fél órás tolófájással és fiam lett.
A második ehhez képest 45percig tartott 4nyomásból megvolt a fiam, feleannyira nem fájt, nem volt gátmetszés sem, nem kaptam se oxit se semmit- tök természtesen és gyorsan lezajlott az egész- nagyon jó volt!
A barátnőmnek is hasonló volt- neki az elsőt zselével indították este 8kor - 12órás kemény vajúdás után reggel 8után született meg a fia. A lányával este 9kor kezdődtek a fájásai, és éjfél után 10perccel már babázott, neki sem fájt feleannyira sem a második.
Remélem te is ilyen szerencsés leszel!!
Egyébként statisztikailag a második szülés a legrövidebb és leggyorsabb!!
Próféta szóljon belőletek..:-)
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!