Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire volt jobb/rosszabb...

Mennyire volt jobb/rosszabb az első terhességed mint a második? Többi lent

Figyelt kérdés
Arra gondolok konkrétan hogy az első az ismeretlen. Uj élmények, problémák amiket nem tudsz hova rakni, megbeszélések hogy most mi legyen, bejelentés, hogy jön az uncsi, és persze az első mocorgások!? Szóval mennyivel másabb ismertebb a második terhesség mint az első?
2011. febr. 4. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az ötödiket várom. nyilván sok minden már ismerős számomra, de mindig akad valami újdonság, amivel még nem találkoztam. 4 problémamentes terhességből született egészséges gyerek után most az 5.-nél is mindig találok valami aggódnivalót, vagy érdekeset.

A gyakorlatban talán annyiban volt más a 2. és a többedig terhesség, hogy nem nagyon volt időm annyit pihenni,mint az elsőnél. De valahogy ez nem zavar igazán.

2011. febr. 4. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

első: semmi gond-27 évesen

második:-36 évesen

-haematóma

-mióma

-cukorbetegség

több nem lesz, bőven elég 2 gyrek

2011. febr. 4. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
A másodikat várom és idegesebb vagyok,hogy minden OKÉ-e,főleg mert kivagyok a lányom mellett teljesen. Tartok a szüléstől,jobb volt amikor még nem tudtam milyen:) Viszont tudom mit fogok másképp csinálni a kicsivel,mint a naggyal,de izgulok a féltékenység miatt. Az unoka bejelentése másodjára nem volt akkora durranás,remélem a szülés után sem lesz az,mert kímélném magam a látogatóktól:D Imádom a mocorgást,és most csak akkor nyugodtam meg,amikor elkezdtem érezni!
2011. febr. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!