Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák, hogy...

30 hetes kismamák, hogy vagytok? Én elég jól viselem, szerencsésnek érzem magam. Vagy még eztán lesz rosszabb? első babám lesz.

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok, de nagyon jól érzem magam. Igaz, eddig fel nem merült probléma soha, most a vizeletemben találtak ezt-azt, még nem tudom, komolyabb felfázás-e vagy mi, de panaszom nincsen vele, se mással.
2009. jan. 22. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor örülj neki, élvezd ki minden percét ennek a csodás időszaknak!! :) Szerencsés vagy hogy semmi panaszod nincs (bár ez hozzáállás kérdése is).

Nekem ilyen tájt kezdett égni a gyomrom és kezdtem vizesedni (bár én nyár végére lettem nagyterhes).

Érdekes módon felváltva jelentkeztek ezek, ha egyik nap szörnyen égett a gyomrom és Rennie-n éltem akkor aznap nem vizesedtem. Másnap duplájára dagadt a bokám, de legalább tudtam enni:))

Minden rosszban van vmi jó:)

Amúgy én a 34.hétig 8 kilót híztam, örültem is, na aztán a maradék 7-8 hétben felszedtem ugyanennyit vízben :(

(túlhordtam a fiam)

Örömteli babázást, könnyű szülést kívánok neked!!:)

2009. jan. 22. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

en is azt ereztem a harmadik trimiszter elejen, hogy hu, hat sokkal jobb, mint az elso (amit vegighanytam meg fekudtem mert szedultem), meg a masodik (aminek a felét szintén).

a 6-7. hónap tökéletes volt, imadtam. a 8. hónap elejen (lehet nem pontosan, kb 33. hettol) mar jottek a gondok. most vizesedik a labam, olyan mint egy rajzfilmfiguranak, meg aluszekony vagyok, meg nyugos, aggodok mindenert, es szeretnem mar a kezemben tartani a kis csoppseget.

de az eleje nekem is nagyon jó volt, annak ellenere, hogy en vegig produkaltam a linea negra kivetelevel minden tunetet, ahogy az orvosi nagykonyvben meg van irva.

2009. jan. 22. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
30hetes vagyok.Vannak nehezebb és könyebb napok.A nehezebb napok nekem,mikor nagyon fáj a szeméremcsontom,hogy alig birok menni.És ez akkor erősődik,mikor mozgom.Sétálok,takaritok,stb.Az alvás sem egyszerű.Kb.éjfélkor alszom el,és 3-kor kelek.Ez a legrosszabb időszak,olyan reggel 6körül ujra elalszom és 10-11-ig.Igy el is telt a fél nap.Ugyérzem ez a hátra levő idő gyorsan el fog telni.Egyéként jol viselem.Te se várjál semmi nehézséget,maradj ilyen fitt.A barátnőm 32hetes,de már jo idje nem mozdul ki otthonrol.A duplájára hizott,vizesedik,nehéz neki a mozgás,mert szinte mindig fekszik.Kicsit elhagyja magát.Ne gondolkozz ezen,használd ki,hogy ilyen jo nálad minden.
2009. jan. 23. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.mindenkinek kívánok szép babavárást és könnyű szülést.
2009. jan. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!