30 hetes kismamák, hogy vagytok? Én elég jól viselem, szerencsésnek érzem magam. Vagy még eztán lesz rosszabb? első babám lesz.
Akkor örülj neki, élvezd ki minden percét ennek a csodás időszaknak!! :) Szerencsés vagy hogy semmi panaszod nincs (bár ez hozzáállás kérdése is).
Nekem ilyen tájt kezdett égni a gyomrom és kezdtem vizesedni (bár én nyár végére lettem nagyterhes).
Érdekes módon felváltva jelentkeztek ezek, ha egyik nap szörnyen égett a gyomrom és Rennie-n éltem akkor aznap nem vizesedtem. Másnap duplájára dagadt a bokám, de legalább tudtam enni:))
Minden rosszban van vmi jó:)
Amúgy én a 34.hétig 8 kilót híztam, örültem is, na aztán a maradék 7-8 hétben felszedtem ugyanennyit vízben :(
(túlhordtam a fiam)
Örömteli babázást, könnyű szülést kívánok neked!!:)
en is azt ereztem a harmadik trimiszter elejen, hogy hu, hat sokkal jobb, mint az elso (amit vegighanytam meg fekudtem mert szedultem), meg a masodik (aminek a felét szintén).
a 6-7. hónap tökéletes volt, imadtam. a 8. hónap elejen (lehet nem pontosan, kb 33. hettol) mar jottek a gondok. most vizesedik a labam, olyan mint egy rajzfilmfiguranak, meg aluszekony vagyok, meg nyugos, aggodok mindenert, es szeretnem mar a kezemben tartani a kis csoppseget.
de az eleje nekem is nagyon jó volt, annak ellenere, hogy en vegig produkaltam a linea negra kivetelevel minden tunetet, ahogy az orvosi nagykonyvben meg van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!