Szülés után meddig maradt puffadt az arc?
Figyelt kérdés
Látom pár ismerősömön, hogy több hónappal a szülés után is puffadt maradt az arcuk. Ez mennyivel a szülés után múlik el?2014. jan. 30. 08:32
1/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt puffadt. Meg a barátnőmnek sem. Úh ez egyáltalán nem általános dolog.
2/4 anonim válasza:
A terhesség miatti egyénileg előforuló nagyobb mértékű vizesedés (ami már nem csak lábra, de arcra is ment) azért pár nap, max. 2-3 hét alatt lemegy. Úgyhogy ha még mindig puffadt az arcuk, akkor látatlanban szerintem súlyfelesleg vagy szimplán a kialvatlanság lehet oka.
3/4 A kérdező kommentje:
Az egyikük nem hízott olyat sokat, a másik igaz, hogy alapból sem volt olyan vékony. Csak azt hittem, hogy ez max gy hónap alatt elmúlik
2014. jan. 30. 09:56
4/4 anonim válasza:
En keveset hiztam az elsovel, jo vekonyan szultem, az utolso napokon es a szules alatt (foleg a sok infuzio miatt) sok viz szaladt fel ram, iszonyat hogy neztek ki a bokaim is. De ez tenyleg egy het alatt max lement. Inkabb annyi sem.
Szoval, ha meg mindig puffadt, az nem viztol van sztem sem, hanem maradt rajta par kilo es az az alkat, akinek az arcan meglatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!