Apás szülés? Kicsit csalódott vagyok.
Én őszinte leszek! Anno mi is ezt terveztük a férjemmel, aztán végül is sajnos császár lett a vége! DE! Nálunk én soha nem hoztam fel,hogy szeretném,ha bent lenne. Úgy voltam vele,hogy ha fene,fenét eszik is, a szülés az én dolgom, és kizárólag az ő döntése kell,hogy legyen,hogy bejön-e!
Én azzal sem értek egyet, amikor valaki azzal jön, hogy "ha már ebben sem számíthatok rá, akkor miben"!
Az én anyukám, anyósom is úgy szülte meg a gyerekeit, hogy nem volt bent apuka. Akkor ez még nem volt ilyen felkapott! Mégsem mentek tönkre a házasságok, sőt, tisztelik, szeretik egymást a mai napig.
Próbáltam neki elmondani, nem használt, azt mondta, ha olyat lát, amit nem akar, szerinte nem tenne jót a kapcsolatunknak és a szexuális életünknek. Nyilván nem erőltetem, azt nem tehetem meg, de arról nem tehetek, hogy csalódtam benne. Tudom, hogy régen senki nem szült apával, de akkor nem is lehetett, ez más helyzet. Nyilván meg tudom csinálni nélküle is, csak rosszul esik.
Anyukám bejönne, sőt, még apukám is felajánlotta, mert nálam is bent volt, nagyon jó a viszonyunk, neki nem gond (nekem sem). De azért ez mégsem ugyanaz.
Szerintem örülj, hogy nem akar bent lenni. Oké, hogy nem fogja a vaginádat nézni, de simán előfordul, hogy bekakilsz, lehet nem látja de hallja, érzi. Engem zavarna, ha bent lenne, sajnos nálunk viszont erőlteti...
Hívd be inkább valamelyik barátnődet!
Megértem, h csalódott vagy, de a párod így döntött, ne akard rábeszélni, mert ha enged a nyomásnak, lehet rosszul sül el a dolog. Menjen be veled anyukád, barátnős, ő is tarja benned a lelket, még ha nem is ua, mh a férjed lenne bent.
Én tavaly szültem, párom bejött, de utólag mondta, h pár dolgot kihagyott volna.
Van, amelyik férfinak nem való a dolog és ha a párod még ki is mondja, h után lehet nem lenne OK pl a szexuális életetek, akkor meg végképp hanyagold a témát.
Kben meg egyet értek az 5-össel, én sem néznék végig egy szülést. :/ :/
"azt mondta, ha olyat lát, amit nem akar, szerinte nem tenne jót a kapcsolatunknak és a szexuális életünknek"
Próbáld megérteni- teljesen igaza van, az érzését mondja el és ha így érzi NAGYON ROSSZ LENNE.
És nem arról van szó, hogy "magadra hagy", ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!