Tena ladyböl mindegyik betet inkontinencias, vagy van, amelyik kimondottan szüles utani? Ti milyen fajtat vettetek es hany csomaggal kellett, mig attertetek a "rendes" intimbetetre?
Szia,
Nekem nagyon kényelmetlen, pelenka-érzés volt a Tena extra. A kórházban, 5 napig használtam csak, de amikor lehetett, ott is kértem kórházit, az picit kisebb volt. Utána már Always éjszakait használtam. Nem kellett borzasztó sokszor cserélni és sokkal jobban éreztem magam.
Én 30 db-os extrát vettem. Abból 15 db-ot vittem be a kórházba, és még haza is hoztam belőle kb. a felét.
Az első éjszaka az a dupla betét volt, amit a szülőszobán adtak. Azzal kicsit átáztam, oldalt kifolyt minden (mivel jobb volt oldalt feküdni, mint hanyatt). Aztán napközbenre átcseréltem tenára. Az jobban bejött a tena bugyival, de tényleg olyan pelenka érzés. 2. éjszaka is az volt, talán még a 2. kórházi napon is. Éjszakára aztán még azt tettem, de napközbenre rájöttem, hogy a vékonyabb always super plusz is elég, és kényelmesebb is, mert nem dörzsöli annyira a sebem. Szóval kb. 5-6 db-ot használtam el, utána inkább az always és sűrűbben cseréltem. Itthon pedig még mndig always de már a normál bőven elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!