Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszest keresre is...

Csaszarmetszest keresre is vegrehajtanak?

Figyelt kérdés

Csaszarmetszest keresre vegrehajtanak? Vagy csak indokolt esetben?

Vagy ha az orvost megkerjuk, akkor meg tudja oldani, hogy csaszar legyen?

2014. jan. 23. 06:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Azt hiszem meggyőztetek :) Bízom benne, hogy a természetes szülés komplikáció-mentes lesz, illetve, ha mégis lesz valami, akkor az orvos mindent megtesz majd.

Még egyszer köszönöm!

2014. jan. 23. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha rendes orvost választasz, akkor hidd el, nagyon fog rád figyelni, és azt teszi ami neked és a picinek a legjobb.
2014. jan. 24. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én "kértem" a másodiknál, mert az első sima volt. A "kértem" abból állt, hogy egy másik orvos más szervi bajom miatt megindokolta a nőgyógynak, hogy műtsön. 10ezer forintot adtam a másik dokinak :D Ha a nőgyógyot akarod megfűzni az valóban 100ezer nagyságú....de neki meg van kötve a keze, hogy miért császározhat. Sem a szemésznek, sem az orthopédnek, belgyógyásznak...stb...nincsen :) A nőgyógyom mosolygott és azt mondta : ok :) DE MEGBÁNTAM!!! SZÜLNI JOBB VOLT. Van 2 lányom, így legalább eltudom mondani nekik, hogy milyen a szülés és a császár....csak ennyi haszna lett. Szülj!
2014. jan. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!