Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig jóslózok még?

Meddig jóslózok még?

Figyelt kérdés
Meddig szokott ez tartani?Múlt héten kétszer is elég erős fájásaim voltak!A második alkalommal 12 percenként jöttek,keményedés görcsök(has derék)plussz a combom is.Éjjel fél 2-től 5-ig!Pedig még a kádba is beültem,nem múlt el de erősebb sem lett!Minden nap vannak jóslók,nov 21-től,de erre az utolsóra már azt hittem tényleg szülök!Kinél meddig tartott ez az időszak?Amúgy vasárnapra vagyok kiírva!
2009. nov. 30. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A 34. héttől vannak jóslüim. Tegnap is jóslóztam. Mára vagyok kiírva. Holnap fekszem be a kórházba.

40km

2009. nov. 30. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két hétig volt egyre erősebb jóslófájásom. Én is bizonytalan lettem, kétszer mentünk be a kórházba, de téves riasztás volt, mert hiába fájtam, nem volt semmi. Aztán mikor egy egész éjjelt a fürdőben roggyasztottam, mondtam, hogy na én már most bemegyek a kórházba, és ki sem jövök, míg meg nem szülök. Még akkor is azt mondta az ügyeletes szülésznő, hogy semmi, majd egy óra múlva a doki 4 ujjnyi tágulást állapított meg, és burkot repesztett.

Jól csinálod, hogy meleg vízbe ülsz, de inkább menjetek tobbször "hiába" a kórházba.

2009. nov. 30. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
En mar a 33. hettol josloztam.
2009. dec. 1. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is vasárnapra vagyok kiírva:)Sűrűn vannak fájásaim,nem tudom mikor jön el az időnk:)
2009. dec. 1. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Jóslóim 2 hete vannak, papíron 36 hetes vagyok, bár vlsz. egy kicsivel több. Tegnap 10 percesek voltak és az igazi fájásokra emlékeztettek. Alvás közben elmúltak. Az első két terhességemnél meg nem is voltak jóslóim. Sztem a jóslók nem jelentenek semmit, de azt jelzik, hogy közeledsz. Ettől persze még túlhordhatod.
2009. dec. 2. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!