NevoBP kérdése:
Hogyan birjam ki elajulas nelkul? :D
Figyelt kérdés
baratnom barmelyik pillanatban elkezdhet szulni. ez az elso kis csemetenk lesz es en apas szulest szeretnek. csak attol felek h belepek az ajton es latom a sok vert meg sikitas meg lepedotepes stb es ettol hirtelen beajulok. birom a vert csak azert ott nagyobb dozis lesz de nem is az. eleve az egesz. arra gondoltam letolnek ket felest de baratnom azt mondta meg ne probaljam. tehat hogy is elhetem ezt tul? mindenkepp bent szeretnek lenni. koszi 22/f2013. dec. 31. 09:04
11/18 anonim válasza:
Majd írd meg,hogy hogy alakultak dolgokat!
Nem fogsz elájulni, ne aggódj!
12/18 anonim válasza:
Én 3x szültem és minimális vér volt csak. Nem dőlt sehonnan!! :))
Légy bátor, hogy igazi támasza lehess a kedvesednek!!!
ÉLeted legnagyobb élménye vár Rád!! (férjemnek is az volt- mindháromszor)
Aztán majd megírni, mi volt!!!!
13/18 A kérdező kommentje:
januar 2.an megszuletett a kisfiam 3720 grammal es 57 centivel. vajudasnal voltam csak bent, szulesnel kikuldott baratnom. hat ez van. a lenyeg hogy egeszseges szep babank van :)
2014. jan. 11. 14:41
14/18 anonim válasza:
Gratulálok :-)
Az én kisfiam 1 hete született
16/18 anonim válasza:
gratulálok, jól kezdőtött az Új évetek!!
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonjuk. Gratula nektek is akkor :)
2014. jan. 15. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!