Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan bírjam ki a karácsonyt?

Hogyan bírjam ki a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nagyon hadilábon állok ezzel az ünneppel, utálom az erőltetettségét, a hangulatot, és a sok templombamenetelt. Próbálok nem is foglalkozni vele, de a mélyen vallásos szüleim mellett képtelenség. Nem akarok ezzel az ünneppel foglalkozni, de rám van kényszerítve és én vagyok a sz@r, mert nem az én világom ez az ünnep. Hogy tudnék minél jobban kimaradni belőle?
2013. dec. 24. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Olvass valamit, rakj rendet, takaríts ki, tölts le chillstepp meg dnb mixeket és nyomasd őket elfogadható hangerőn, gyújts meg pár füstölőt, kajálj jókat, nézz meg egy filmet és ha ez sem jönne be, állj neki gyúrni!

Végszügség esetén hívj fel egy lotyót, és foglalj egy estét.

Boldog Karácsonyt!

2013. dec. 24. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Észre sem vettem, hogy karácsony van, csak amikor kaptam egy csomó üzenetet, hogy Boldog Karácsonyt. Lehet gyúrni kéne amúgy, mert nagyon felidegesítettem magam az egészen.
2013. dec. 24. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Fülhallgató a fejre, raktározz el a szobádban egy csomó kaját, zárd magadra az ajtót, keress horrorfilmeket vagy könyveket, olvass/tévézz, a telefonodat tedd repülösd üzemmódba (akkor nem kapsz sms-t). én is ezt csinálom :D

Boldog Karit :P

2013. dec. 25. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
hát elég nehéz ez a bezártság ami már 4 napja tart.
2013. dec. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!