Kamaszok, a Karácsonyt vagy a Szilvesztert várjátok jobban?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2013. dec. 23. 12:20
1/16 anonim válasza:
A Szilveszternek nem sok értelmét látom, csak fél a kutyám és nem tudok aludni. Szóval a Karácsonyt. :)
2/16 English válasza:
A Karácsonyt :) Együtt van a család, ajándékot adok nekik, és persze kapok is. Imádom a Karácsonyt. Szilvesztert nem nagyon várom, mert jön a következő év, amikor már 19 leszek. Szilveszter annyiból jó, hogy együtt van a szűk család, koccintunk, kártyázunk stb. 18/L
3/16 anonim válasza:
Szilveszter
Együtt vagyok a családdal, haverokkal, és nagyon sok emberrel, akiket szeretek:)
4/16 anonim válasza:
mindkettőt :) a karácsony a családé és a barátomé, a szilveszter a haveroké :DD
5/16 anonim válasza:
Mindkettőt:) a karácsony emlékezetes lesz, mert együtt lesz a család, életemben először mindenkinek vettem vagy készítettem ajándékot (persze nem az ajándékról szól, de meg fognak lepődni)
a szilvesztert meg a barátaimmal fogom tölteni, és biztos nagyon emlékezetes lenne, de úgysem fogunk emlékezni rá (najó emléktöredékeink remélem lesznek:D)
6/16 anonim válasza:
Mindkettőt. Karácsonykor elvagyok a családdal, s Szilveszter meg hatalmas buli :D
7/16 anonim válasza:
Mindkettőt, Karácsonykor ide-oda megyünk családon belül, jókat eszónk, beszélgetünk stb. Szilveszterkor meg a barátnőimmel vagyok, bulizunk :)
8/16 anonim válasza:
Én inkább a karácsonyt, mert szilveszterkor valszeg itthon fogok unatkozni.
Off:
Helyesírás: az ünnepek nevét kisbetűvel írjuk.
9/16 anonim válasza:
Szilveszter. Itt lesznek a barátnőim, a barátom, a karácsonyt meg nem szeretem.
10/16 anonim válasza:
Szilveszter. Nincs görcsös jópofizás többtucat rokonnak, csak a puszta szórakozás a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!