Segítség! Hogyan bírjam ezt ki?
Az anyum folyton sürget, bármit csinálok, me h sietnie kell, mire végzek azzal, amire megkér, addigra leáll telefonálni..A múltkor is má ordibált velem, me nem mentem egyből fürdeni, 2 perc alatt lezuhanyoztam, ő meg nagy lelkesen mobilozik...
Apám meg folyton ver. Így nevelt fel. Kicsi csínyeket csináltam, olyankor ő a falhoz szorított úgy, h ne érjen le a lábam a földre, és felpofozott...De többször is hasbarúgott. Ráadásul kényszerít egy küzdősportra, mert h ne legyek már ennyire törékeny. De én lány vagyok! Egy lánynak nem az a dolga, h törékeny és inkább visszahúzódó legyen, ha verekedésről van szó, ahelyett, h mindenki arcát szétrúgja, csak mert beszólt neki?
Ami a plussz h nem engedi azt a sarut, ami mostanában divat, immár két éve belezúgtam pedig abba a lábbelibe. 14 évesen megkérdeztem, h mit gondol arról a saruról, erre ő azt válaszolta, h iszonyatosan elverne, ha meglátna benne. Titokban nem akarom megvenni, mert megint megverne...
De emellett borzasztóan félt. Lovagolni nem enged, mert h ledob a ló. Síelni nem mehetek, mert neki 1x eltörött az orra egy síbalesetben. 10 évesen még nem engedett le a lépcsőházba. 12 évesen adott nekem lakáskulcsot, és 14 éves koromig csak suliba mehettem egyedül, meg haza. Most itt vagyok, 16 évesen, és örülök, ha 8-ig elenged a barátnőimmel, pedig nem BP-n lakunk, hanem egy kisvárosban.
Valaki tudna segíteni? Pórbáltam már velük beszélni, h ez így nem kóser, meg hát mégiscsak 16 éves vagyok, engedjenek el, esetleg hadd döntsem el, h milyen sportot szeretnék űzni, vagy legalább a saját pénzemet hadd kölcsem arra, amire szeretném, de nem...
Jézusom! Hát nem cserélnék veled! :D
Rokonnal nem tudnál beszélni, hogy költözhess hozzájuk?
És van nyoma annak, hogy megvert? Mert talán szólhatnál a rendőrségnek...
Rokonok messze laknak. 150-200 km-re innen.
Nincs nyoma a verésnek, de nem is merném emgtenni..Nem azért, mert apuci nehogy megüssön, hanem azért, mert nem lennék képes megtenni. Végülis rengeteg jót is tett. Csak nem nekem.
1. 22:32-es: Köszi szépen, majd felhívom ezeket a segélyhívókat.
2.: Apa informatikus, jó híre van a cégnél. Anyát nem bántja, csak megfenyegette.
Hogyan foghatnánk össze ellene? 120 kg, de nem zsír, hanem tiszta izom. Ha ránézel, az az első gondolatod, h "Na most, futás, mielőtt ez az ember szétszedi a házat mérgében..."
Egyébként anya nem idegbajos, csak megszokta, h apa folyton verekszik, ezért ő is.
Hát igen. Az én szüleim se azzal az elvvel élnek, h sose emeljen kezet a lányára...
kérj a gyermekvédelemtől segítséget
szüleidnek nem kell róla tudniuk
Köszi a segítségeket..=)
Igen, birkózó informatikus. x3 Habár nem bírkózik, nkább sokat gyúrt..De nem úgy nézett ki, mint a mai testépítők, szal egészséges. És a verés és a tiltás mellett azért kaját, meg ilyeneket ad rendesen...
Valószínűleg az a berzió lesz, h letiplizek. Sztem koleszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!