Segítség! Hogyan bírjam ezt ki?
Az anyum folyton sürget, bármit csinálok, me h sietnie kell, mire végzek azzal, amire megkér, addigra leáll telefonálni..A múltkor is má ordibált velem, me nem mentem egyből fürdeni, 2 perc alatt lezuhanyoztam, ő meg nagy lelkesen mobilozik...
Apám meg folyton ver. Így nevelt fel. Kicsi csínyeket csináltam, olyankor ő a falhoz szorított úgy, h ne érjen le a lábam a földre, és felpofozott...De többször is hasbarúgott. Ráadásul kényszerít egy küzdősportra, mert h ne legyek már ennyire törékeny. De én lány vagyok! Egy lánynak nem az a dolga, h törékeny és inkább visszahúzódó legyen, ha verekedésről van szó, ahelyett, h mindenki arcát szétrúgja, csak mert beszólt neki?
Ami a plussz h nem engedi azt a sarut, ami mostanában divat, immár két éve belezúgtam pedig abba a lábbelibe. 14 évesen megkérdeztem, h mit gondol arról a saruról, erre ő azt válaszolta, h iszonyatosan elverne, ha meglátna benne. Titokban nem akarom megvenni, mert megint megverne...
De emellett borzasztóan félt. Lovagolni nem enged, mert h ledob a ló. Síelni nem mehetek, mert neki 1x eltörött az orra egy síbalesetben. 10 évesen még nem engedett le a lépcsőházba. 12 évesen adott nekem lakáskulcsot, és 14 éves koromig csak suliba mehettem egyedül, meg haza. Most itt vagyok, 16 évesen, és örülök, ha 8-ig elenged a barátnőimmel, pedig nem BP-n lakunk, hanem egy kisvárosban.
Valaki tudna segíteni? Pórbáltam már velük beszélni, h ez így nem kóser, meg hát mégiscsak 16 éves vagyok, engedjenek el, esetleg hadd döntsem el, h milyen sportot szeretnék űzni, vagy legalább a saját pénzemet hadd kölcsem arra, amire szeretném, de nem...
Egyszerű: Sehogy.
Mint már írtam, többi családtaghoz nem tok fordulni, mert nagyon messze laknak.
Am ma is anya lekevert nekem 1 pofont, de a semmiért...
Rokonokhoz mindenképpen megyünk. Szal ne higgyétek azt, h éheztetnek, a levegő vételhez is engedély kell, mert ilyet nem írtam. "Csak" annyit, h folyton vernek és apa aggodalmaskodik.
Szoktam velük erről beszélni. Anya az öccse előtt megvert 1x, aki legalább normális szülő és leállította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!