Hogyan bírjam ki hétfőig itthon, egyedül, betegen? :S Kezdek becsavarodni 13L
Múlt héten is csak három napot voltam suliban:P Már szinte megőrülök itthon... Nem tudok csinálni semmit, ha rajzolok/festek félek, hogy rácsöppen az orrom, énekelni nem tudok mert fáj a torkom, marad a gitározás, olvasás de ma egész nap ezeket csináltam:S Mit csinálhatnék még a héten?
13L
Nézz filmeket, netezz, pihenj, aludj esetleg, ha jobban vagy főzz magadnak valamit! Vagy süss egy sütit. :)
Jobbulást neked!
Amikor én beteg vagyok általában mondom a dokinak, hogy a lehető legkevesebb napra írjon ki. Nem szeretek pótolni, meg én is megőrülnék otthon. 2-3 nap alatt totál kipihenem magam, feltöltődök és gyógyulgatok, utána már mennék suliba.
Amikor mégis kiír egy hétre a doki és már a hét vége felé jobban vagyok ki szoktam takarítani, vagy rendet rakok a ruháim között. Valamint filmet szoktam nézni, gépezni szoktam és pótolni. Amikor otthon van anyukám beszélgetek vele és ha már nem vagyok olyan rosszul elmegyek sétálni egy kicsit. A friss levegő nagyon jót tesz:)
Nos, én ezeket tudom ajánlani.
Jobbulást!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!