Megint nem sikerült. Természetgyógyászat segíthet? Hogy bírjam tovább?
Mióta próbálkoztok?
Tudom, hogy könnyű a partvonalról beleszólni, de egyértelműen nagyon görcsösen akarod, és sokszor pont amiatt nem szokott sikerülni. Próbálj meg kevésbé koncentrálni a babásodásra, csak simán élvezni az együttlétet a pároddal, utazzatok el valahová...
Egy rokonomék kb. 10 éven keresztül próbálkoztak sikertelenül, majd feladták, elhatározták, hogy csak egymással foglalkoznak... elmentek sátorozni, és onnan már "hárman" tértek vissza. :)
Másfél éve próbálkozunk, de már mindent kipróbáltam ami praktika és semmi, egyszerűen nem értem.:(
a héten beszélgettem erről egy ismerősömmel és említettem neki a problémát, akkor derült ki, hogy elég sokaknak segített már, ilyen természetgyógyászati módszerekkel, hátha az segíteni fog, már több ötletem nincs...és már 34 éves vagyok!
Másfél év próbálkozás után már meddőségi centrumban lenne a helyetek. Voltatok már?
Első körben a párodat kell kivizsgálni, utána pedig téged. Aztán inszemináció, lombik, stb.
A természetgyógyász szakma alaptézise, hogy CSAK az orvosi kezelés KIEGÉSZÍTÉSEKÉNT alkalmazható, önmagában soha!
Nekem az első baba első hónapban sikerült.
A második 13 hónap után.
Voltunk fél év után vizsgálatokon,amin minden rendben volt így maradt a "görcsösen"akarás dolog.
A dokim szerint a 13 hónap sem sok idő.
Szerintem várjál még egy kicsit türelemmel.
Én elkezdtem hőmérőzni és abban a hónapban sikerült...
Szedtem előtte folsavat,méhpempőt.
Mi 3,5 évig próbálkoztunk.
Volt minden: talpmasszázs, gyógyteák, kineziológus, Gynevac-injekció mindkettőnknek.... semmi sem használt.
Aztán elmentünk meddőségi központba, ahol hamar kiderült, IR-em van, pajzsmirigy-alulműködésem és a 21. napon 0 progeszteronom... :(
Ezek után a doki mondta, hogy max 1-2% esélyünk van a természetes fogantatásra.
Belevágtunk az inszeminációba, az első sikerült is, a kisfiunk decemberben lesz 3 éves.
Ha tényleg minden lelet (kiskatonák, átjárhatósági is) rendben van, én első körben kérnék ciklusmonitorozást a terminált együttléthez, köv. hónapban Closty, utána sárgatest-hormon stb. hátha sikerül így is. De ha nem, ne várjatok tovább, menjetek inszemre.
Egyébként én is 33 voltam a szüléskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!