A párommal 1éve próbálkozunk a babával, de sajnos még mindig nem jött össze.21éves vagyok. Mi lehet a baj? Mit csináljak? Van valakinek valami bevált módszere, ami segíthet? (teák, póz, esetleg orvos.
Fonalbeültetéses akupunktúra:
www.yamamoto.hu
Sok gyerkőcöt hoztak már össze, olyan pároknak is, akiknek több lombik se sikerült. Próbáljátok meg!
Mivel fiatal vagy, és már egy éve próbálkoztok, én javasolnám, hogy vizsgáltassátok ki magatokat, hogy kizárjatok mindent, ami esetleg villámgyorsan kezelhető banális gátló tényező lehet.
A hőmérés, teák, hasonlók jók, de csak egészséges pároknál válik be általában, pl. ha valami hormonális problémád van, azon nem feltétlenül segít.
A teázásról azt hallottam sok helyről, hogy a rendes ciklust teljesen összezavarja. Tehát akkor ne idd, ha rendesen szokott megjönni.
Viszont én is orvost javasolnék, mert lehet valamilyen probléma van valamelyikőtöknél (ja és hazudd azt, hogy már 2 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek).
Szia! Milyen teákat rendeltél, és hol? Én is el szeretném kezdeni.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!