Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mit írt fel az orvos...

Kinek mit írt fel az orvos terhességmegtartásra? És az a bizonyos dolog bevált?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Utrogestan-t és Astrixot, Bromocriptint. Több vetélésem volt előtte, a véreredményem nem indokolta a Bromo-t, de mivel nyomásra tej jött a mellemből napi negyedet szedtem a 12. hétig. Az Astrixot vizsgálat nélkül írta fel, ez lényegében kis dózisú Aspirin, a méh vérellátását fokozza és az immunológiai problémákat védi ki, most fogom elhagyni a 30. hét körül. Eddig minden rendben a terhességemmel.
2011. máj. 9. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Én Duphastont szedtem a 12.hétig magzatmegtartónak, de én PCO-s vagyok,voltam.

33 hkm

2011. máj. 9. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Utrogestan 15. hétig. kb. 20. héttől Diaphyllin és kezdettől fogva ment a magne b6 is. 37. héten szültem. 3 nappal a gyógyszerek abbahagyása után
2011. máj. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!