Van esetleg valami tabletta vagy gyógyszer ami segíthet a teherbe esésben?
Mi 6 évet vártunk a bébire. Figyi. Ha hormonális problémád van tök mindegy hány éves vagy, az nem fog elmúlni magától, és akár több évet is várhattok a babára hiába, ha csak egy kicsi hormon eltérés van azt simán tudják kezelni. Lehet pajzsmirigy ok is, ezt is egy sima vérvétellel ki lehet deríteni. Egyszerűen el kell menni egy endokrinológushoz (lehetőleg magánhoz, ők többet foglalkoznak veled nem vágnak ki az ajtón öt perc után).
Milyen gyógyszerre gondoltál? Ha már hormont nem szednél, akkor mással se mérgezd magad ilyen alapon mert még fiatal vagy. Mi éveket pocsékoltunk el, pedig csak egy jó orvos (endokrinológus NEM nőgyógyász, és egy-két vérvétel kell).
Ha természetes dolgokhoz szeretnél nyúlni, akkor én a barátcserjét ajánlom, keress rá a neten, különböző formákban már be lehet szerezni. Egyébként ciklusaiddal minden rendben? Lehet ovu tesztet is használni :)
Minden jót!
Ha lenne én is kérek belőle!!!Az hogy 24 éves vagy semmit nem jelent!Én 22 éves koromtól nem tudok teherbe esni!Ennek már 5 éve!!!!
Hormon kezelésre akkor is szükséged van ha valamelyik hormonod nincs rendben!Továbbá ott van a petevezeték átjárhatósága,endometriózis stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!