Hogyan birjam ki elajulas nelkul? :D
Az eleje kicsit sem verfurdos, meg sikitozos és lepedotepos. Sőt, jó esetben te nem is fogsz vért látni. szóval lesz időd hozzászokni. Az én párom sem bírja a vért, meg a kórházakat, de nagyon ugyes volt. Eszébe sem jutott elájulni. Csak kissé ideges volt, mikor beértünk a kórházba.
Menni fog. Ha mégis rosszul érzed magad, friss levegő, és mosakodj meg még időben. Ha pedig úgy érzed, hogy inkább kimennél, tedd azt.
Azért ez nem teljesen igaz, hogy semmi vér nincs, de tényleg nem extrém mennyiség.
Én is csak akkor láttam a vért, mikor szülés után felültem az ágyon, hogy vigyenek át a kórtermekbe.
Persze ha te vágod el a köldökzsinórt, akkor muszáj vagy előre menni és ott láthatsz ezt-azt, de akkor nem hiszem, hogy ez fog érdekelni, annyira az események hatása alatt leszel.
Viszont ha ezt nem akarod, akkor ülj egy széken a párod feje mellett, onnan tényleg nem látsz vért és mégis ott lehetsz vele, láthatod a babát is.
Igaz, férjem kitolásnál is lekukucskált és közvetített, hogy jaj már látni a feje búbját, hű mennyi haja van stb. :))))
Neki ez fantasztikus élmény volt és semmi törést nem okozott a nemi életünkben is, hogy látott engem szülni, sőt, adott egy hatalmas plusz töltetet a kapcsolatunknak.
Az egész egy folyamat. Az elején mikor vajúdik a párod, még se vér se sikítozás meg lepedőtépés nincs. Csak felszisszen, kicsit megfeszül, verejtékezik és ennyi. Aztán ahogy haladtok előre, úgy lesz egyre izgalmasabb a dolog, egyre jobban te is beleéled magad és hidd el, a vér lesz a legkisebb dolgod meg csak és kizárólag azzal fogsz törődni, hogyan tudnád a párodnak segíteni.
Nálunk vér nagyon minimális volt, sikítás sem volt, inkább csak nyögés. Szóval semmi kibírhatatlan nem volt.
Életem legnagyobb élménye, mikor látod megszületni a gyereked. Nincs ennél nagyobb élmény a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!