Hogy bírjam ki addig?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok, a 36. héten volt az utolsó uh-m és ott kicsivel kevesebb magzatvizet állapítottak meg, azt mondta az orvos, hogy ez ilyenkor már normális, de én legszívesebben minden héten mennék uh-ra, hogy megnyugodjak, hogy azóta nem lett kevesebb a víz, de a doki azt mondta, hogy ha kiírt időpontig nem születik meg a babám, akkor kell majd minden nap uh-ra járni meg nst-re, de addig meg olyan rossz lesz, hogy nem figyelik uh-on. Mi van, ha közben el kezd szivárogni a magzatvíz, amit nem veszek észre és senki sem ellenőrzi még 2 hétig?2012. júl. 19. 16:53
1/2 Anita8401 válasza:
Nyugodj meg észrevennéd ha szivárogna a magzatvíz :-)
Amúgy is a magzazvíz màr nem olyan lényeges mert az a fontos,hogy a mèhlepény jól működjön ezt biztos forrássból tudom :-)
Tudom ilyenkor màr nagyon sűrgetnéd az időt de úgy is kibújik a baba ès nem lesz semmi gond nyugi :-) .
Könnyű szülést kívánok :-)
19+5 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Szerintem már a nyugalmad érdekében is menj be az SZTKba, vagy a kórházba, és most hogy itt fáj meg ott fáj, és nézzék meg. Nem fognak haza küldeni.. És megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!