Miért kell, illetve jó vajúdni még akkor is, ha a vége császár lesz?

Huha itt nagy lett a vita.
Szerintem nem rossz a magyar egeszsegugy.Eddig sem gondoltam rossznak csak azt, hogy nem kapnak a korhazak elegendo penzt a fejlesztesekre, de az orvosok igenis nagyon magasan kepzettek, de amiota angliaban elek, tudom, hogy milyen jo is a magyar egeszsegugy.
En hiaba fizetem itt a tb-t megis nagyon sok penzt kellene fizetnem egy fogorvosi ellatasert.Nem csak nekem az angoloknak is (a kismamaknak ingyenes).
Felesleges ezen vitazni szerintem, hogy ki hol el.
Minden orszgban elofordul, hogy valaki valamivel elegedetlen.
Ezzel nem lehet mit tenni.
Ez is hiaba anglia,eleg sok elmaradasa van a magyarokhoz kepest TUDASBAN.
Magyar korhazak szegenyebbek(persze van kivetel is. en a kecskemetirol tudok nyilatkozni), nyilva szerenyebbek is mint az itteniek felszerelesben.
Minden eremnek 2 oldala van.
Valaki szamara ez valaki szamara az a fontos.
A SZAMOMRA az a fontos, hogy magasan kepzett emberek vegyenek korul es nem az, hogy eppen milyen szeken ulok.....lehet szo most barmelyik orszagrol is.
Itt is es otthon is ertek jo es rossz tapasztalatok is.
Az a lenyeg, hogy mindenki megtalalja a szamara megfelelo ellatast.
Szep babavarast es jo babazast mindenkinek!!! :)
Sziasztok!
Teljesen értelmetlen azon vitatkozni, hogy melyik országban mi van. Mi itt élünk-halunk, más meg máshol.
Én egy olyan kórházban szültem, ami az itt leírtakhoz képest évszázadokkal van elmaradva. De! Az orvosok hozzáállása és szaktudása mindent felülmúl. Az én szememben. Nem volt fogadott orvosom, de amikor baj volt, az ügyeletes orvos azonnal lépett, és nem hagyott sem engem sem a babámat szenvedni. Tudta, hogy a sima szülés nem fog menni, ezért megcsászározott. És ezért élünk, és vagyunk egészségesek mindketten. Lehet, hogy ezt máshol is így történt volna, de én akkor is hálás voltam az orvosnak, és ezt ki is mutattam. Pénzügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!