Miért kell, illetve jó vajúdni még akkor is, ha a vége császár lesz?

Igen ócsároltam a német??? kismamit, mert hülyeséget írt. Szó szerint: de jó ogy nem otthon kell szülnöm, hanem itt Németországban, mert ez annyival fejlettebb hely hogy lila a fal és bőrfotel van. Na bumm. Fehérváron meg van négy különböző színű szülőszoba és a szülőszobák mellett rögtön a műtő. És két ágyas meg három ágyas szobák, a baba ellátásához szükséges összes felszereléssel és külön fürdővel. De szombat éjfélkor szültem és kedd reggel már mehettem is haza.
És meg sem tudnám mondani milyen színű volt a fal és milyen fotelben ültem. Jó én nem vagyok ennyire sekélyes bocs az én hibám.
Azt meg nem értem, Kanadában élő emberként honnan tudjátok ilyen jól, hogy Magyarországon tömni kell a doki zsebét hogy megfelelő ellátást kapj? Én még sosem adtam a dokinak pénzt, pláne nem azért hogy ellásson és még mindig megfelelő volt az ellátásom. Kivéve persze ha magánrendelésre megyek, kórházban, orvosi rendelőben vagy ha házhoz jött a doki soha. Borravalót sem adok soha senkinek.

Én Fehérváron szültem, nem emlékszem, hogy milyen színű volt a fal. Se a bőrfotelre, és azt meg pláne nem kérdezték meg, hogy melyik szobában szeretnék szülni. Ennek ellenére az ellátás megfelelő volt. Nem értem, hogy egy ilyen kérdésből hogy jutottatok el megint az egymás fikázásához. Semmi köze a kérdéshez.
A magyarországi terhesgondozás meg egy vicc. Iszonyú sokat költ rá a tb, de értelme semmi. Engem a 26. héten elküldtek rubeola tesztre, mert hátha voltam rózsahimlős terhességem alatt. Mondtam, hogy be vagyok oltva, meg talán észrevettem volna. A dokim meg azt mondta, hogy tök mindegy, mert ha pozitív sem tud már mit csinálni velem ilyenkor. A genetikus mégis ragaszkodott hozzá. Ez normális dolog? Szerintem itt is elég lenne sokkal kevesebb vizsgálat, nem kéne minden 2. héten a kórházban üldögélni. Kész idegbaj az egész.

Honnan tudom Kanadaba elo emberkent?
Pl.onnan h en is Magyarorszagon eltem meg masfel evvel ezelott!
Szoval,itt a szules kategoriaba allandoan van olyan kerdes h :mennyit fizettetek a dokinak a szules utan?
Hat Kanadaba ilyen nincs,nem is fogadjak el a penzt:nekik ez a dolguk,szoktak mondani.
En errol beszeltem!
Es ha figyelmesen elolvastad a valaszomat en nem ocsaroltam a magyar egezsegugyi ellatast,sot....

Es ki mondta h Magyarorszag lepra telep?Senki!
En mindennel jobban vagyok vissza a hazamba.
Csak azert jottunk ide ki h tudjunk penzt gyujteni,h hazat epitsunk es elkezdhessuk az eletunket otthon.
Fiatal hazapar vagyunk,szulok nem tudnak segiteni.Mindent magunknak kell megteremtenunk.
Nem mindenki vallalkozo am,igy te konnyen beszelsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!